Twitch Yayını İzlerken Yayını Bırakmadan Pizza Siparişi Verin

0
0
0
0
0
Twitch Yayını İzlerken Yayını Bırakmadan Pizza Siparişi Verin
Hungrybot sayesinde Twitch de yayın izlerken yayından çıkmadan pizza siparişi verebileceksiniz.

Özellikle son dönemde Facebook Messenger'daki bot sistemiyle bir internet sitesine girme ya da arama ihtiyacı duymadan kullanıcılar mesajlaşarak bot üzerinden siparişler verebiliyordu.

Twitch platformuna da yansıyan bu durumla yapılan Hungrybot, siz favori yayıncınızı ya da bir saniyesini bile kaçırmak istemediğiniz e-Spor karşılaşmasını izlerken "!pizza" komutunu yazıp botla konuşarak hızlı bir şekilde pizza siparişi vermenize imkan sağlıyor.

Şu anda hangi pizzacılarla çalışacağı bilinmeyen Hungrybot isimli sohbet botu, elbette ödeme konusunda güvenli ödeme yapabilmeniz için farklı bir sistem üzerinden ödeme yapmaya imkan tanıyacak.

Hangi ülkelerde geçerli olacağına dair henüz bir bilgi olmasa da Hungrybot isimli pizza siparişini basitleştiren bu hizmetin yakın zamanda Amerika Birleşik Devletleri'nde kullanılabilir olması bekleniyor. Ayrıca bazı yayıncıların pizza indirimi yapabileceği ya da her pizza siparişinden yayıncıya belli bir oranda bağış gidebileceği gibi özellikler de gündemde.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0