Twitter'daki DM Sistemi Müşteri Hizmetleri Haline Geliyor

0
0
0
0
0
Twitter, DM sistemini geliştirerek markaların tüketicilerle daha pratik ve iyi bir iletişim kurmasını sağlayacak.

Bir dönemlerin insanların ilişki kurmak için kullandığı Twitter'daki direkt mesaj sistemi, daha samimi sosyal ağların ortaya çıkması ve Twitter'ın daha kurumsal ve haber amaçlı bir sosyal ağ haline gelmesiyle birlikte ağırlıklı olarak markalar tarafından kullanılmaya başlandı.

Bu durumun farkında olan ve son dönemlerde pek de iyiye gitmeyen Twitter, kullanıcılarını platformunda tutmak için markalarla kullanıcıların iletişimlerini daha da güçlendiriyor.

Zaten hali hazırda yüzlerce şirket ya da marka, tüketicilere Twitter üzerinden ulaşıp onların sorunlarının çözülmesine yardımcı olmaya çalışırken artık yeni DM sistemi bu duruma daha elverişli olacak. Yenilenen sistemle birlikte DM botları kullanıcıları karşılayacak, sorunlarını dinleyecek ve duruma göre yetkililerle iletişimi sağlayacak. Ayrıca öte yandan yayınlanan API'ler sayesinde geliştiriciler bu sistemi kendilerine göre geliştirebilecek.

Aynı zamanda yenilenen DM sistemiyle birlikte son dönemlerin en popüler kavramı "chat bot (sohbet botu)" Facebook Messenger'dan sonra Twitter'da da yoğun bir şekilde hayatımıza girecek ve kargo sorgulamaya kadar pek çok farklı alanda karşımıza çıkacak.

Öte yandan Twitter'ın geleceğinin ne olacağı ise merak konusu. Bakalım Twitter, yeni nesil sosyal ağlara yenilerek yavaş yavaş tarihe karışacak mı yoksa yenilikleriyle birlikte aktif bir sosyal ağ olmaya devam mı edecek?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0