Tümü Webekno

Kategoriler

Hakkımızda Yazarlar Ödüllerimiz Künye Gizlilik İletişim
  1. Webtekno
  2. Sektörel Haberler ve İçerikler

Twitter’ın Üç Aylık Geliri, Beklentileri Yıktı Geçti: Tam 1,19 Milyar Dolar

Twitter, 2021 yılının ikinci çeyrek dönemine ilişkin mali raporunu yayınladı. Rapora göre Twitter, geçtiğimiz 3 aylık dönemde 1,19 milyar dolar para kazandı. Bu kazancın 65,4 milyon doları kar olarak kasada kaldı.

Twitter’ın Üç Aylık Geliri, Beklentileri Yıktı Geçti: Tam 1,19 Milyar Dolar

Kurulduğu ilk günden beri büyük ilgi gören ve dünyanın en popüler sosyal paylaşım platformlarından bir tanesi haline gelen Twitter, nisan ila haziran arasındaki üç aylık periyodu kapsayan ikinci çeyrek mali raporunu yayınladı. Şirketin yayınladığı rapor, Twitter'ın kazandığı paranın beklentilerin bile üzerine çıktığını gözler önüne seriyor.

Twitter tarafından yapılan açıklamalara göre şirket, 2021'in ikinci çeyreğinde 1,19 milyar dolar para kazandı. Bu kazanç, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 74'lük bir artışın yaşandığını gözler önüne seriyor. Sektör kaynakları, Twitter'ın geçtiğimiz çeyrekte 1,07 milyar dolar kazanacağını düşünüyordu. Böylelikle Twitter, gelir noktasında beklentilerin 120 milyon dolar üzerine çıkmış oldu.

Kar olarak kasada kalan para da hiç fena değil

Twitter’ın Üç Aylık Geliri, Beklentileri Yıktı Geçti: Tam 1,19 Milyar Dolar

Twitter'ın 2021'in ikinci çeyreği için yayınladığı mali rapor, bu çeyrekte fena sayılmayacak miktarda kar edildiğini gözler önüne seriyor. Açıklanan verilere göre şirket, geçtiğimiz 3 aylık periyotta 65,6 milyon dolar kar etti. Geçtiğimiz yılın aynı döneminde ise 1,4 milyar dolar zarar edilmişti.

Bu arada, Twitter tarafından yapılan açıklamalarda kullanıcı sayısına da değinildi. Şirket tarafından yapılan açıklamalara göre kullanıcı sayısı, günlük 206 milyona ulaşmış durumda. Bu sayı, Twitter'ın günlük kullanıcı sayısının geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 11 arttığını gözler önüne seriyor.

YORUMLAR

(3)
Yorumunuz minimum 30 karakter olmalıdır. (0)
M
M Selim 4 yıl önce
Aga bunlar parayi nerden kazanıyorlar? Sitelerinde 1 tane bile reklam görmedim. Hatta kendileri baska yerlere rejlam veriyorlar
I
iDontCare iDontCare 4 yıl önce
Kör değil isen sponsorlu trendleri görmen gerekir.
C
Can Ökten 4 yıl önce
çoğu şirket gibi reklam verenlere veri satarak
S
stevejobsss stevejobsss 4 yıl önce
türkiye nin gelirinden yüksek.
I
iDontCare iDontCare 4 yıl önce
1.4 Milyar zarar edince kimden çıkıyor bu para
Tüm yorumlar yüklendi (3 yorum)