Ünlü İsimlere Ait Otomobiller, UBER Aracına Benzedikleri İçin Polis Tarafından Durduruluyorlar

75
24
1
1
0
UBER denetimleri, özellikle aynı tip aracı kullanan ünlüleri mağdur ediyor. Şirket için yapılan sıkı denetimler ve bazı taksiciler, sosyetenin ünlü isimlerinin canını sıkıyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'bitti o iş' dediği UBER için sıkı güvenlik önlemleri alınıyor. Bazı sosyetik simalar ise UBER ile aynı minibüsü kullandığı için bazı taksicilerden ve UBER'e ceza yazan polislerden çok çektiklerini dile getiriyorlar.

Özellikle ünlü isimlerin içini dayayıp döşediği, eşleriyle dostlarıyla rahat rahat gitmeyi planladığı araçlar, iddialara göre UBER aracı sanılıp sık sık taksicilerin tacizine uğruyor. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Arzu Sabancı, oğulları Hacı ve Hakan Sabancı ile Işıl Reçber'in minibüsleri de, birçok kez Uber aracı sanılıp polis kontrolüne takıldı.

Söylenenlere göre Yıldırım Demirören, herkes tarafından tanınan bir isim olduğu için pek sıkıntı yaşamamış ancak diğer ünlülerin başına bu durum bela olmuş vaziyette. Anlayacağınız üzere UBER-taksi savaşının en büyük mağduru, UBER'in kullandığı araçlarla aynı araca sahip olan ünlüler.

75
24
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
75
24
1
1
0