Verizon, Yahoo'yu Satın Alma Kararından Vazgeçebilir!

1
0
0
0
0
Verizon, Yahoo'yu Satın Alma Kararından Vazgeçebilir!
Yahoo'nun son günlerde ortaya çıkan geriye dönük hacklenme haberleri nedeniyle Verizon, Yahoo'dan 1 milyar dolarlık indirim talep etti.

Dünyanın en büyük telekominikasyon şirketlerinden Verizon, bir dönemin efsanesi olan ancak son günlerde eski popüleritesini yitirmiş Yahoo'yu 4.8 milyar dolara satın alacağını söylmiş ve Yahoo, bu satın almayı doğrulamıştı.

Tam da her şey her iki şirket için yolunda giderken son günlerde ortaya çıkan 500 milyon Yahoo kullanıcısının hesabının çalındığı ve Yahoo'nun bu bilgiyi sakladığı haberleri, Verizon'ın pek de hoşuna gitmedi. Öyle ki yayınlar, Verizon'ın bile bu durumdan haberdar olmadığını söylerken Yahoo belli bir kitlenin itibarını kaybetti.

Bu durum üzerine Verizon'ın Yahoo'yu satın almaktan vazgeçecği iddia edilirken Verizon, Yahoo'ya verdiği teklifte 1 milyar dolar indirime giderek teklifini 3.8 milyar dolara çekti. Henüz Yahoo kanadından bir açıklama gelmese de, eğer Yahoo bu teklifi kabul etmezse Verizon'ın Yahoo'yu almaktan vazgeçeceği söyleniyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0