Vestel’in Yayınladığı, Dikkat Çeken Venus Z40 Reklam Videosu

42
18
14
7
2
Vestel, yeni akıllı telefonu Venus Z40’ı geçtiğimiz günlerde tanıtmıştı. Venus Z40, sahip olduğu özelliklerle yerli telefonlar arasında kendini ayrı bir yerde tutmayı başardı. Vestel şimdi de Venus Z40 için etkileyici bir reklam filmi yayınladı.

Vestel, Venus Z40 akıllı telefonunu geçtiğimiz hafta tanıtmıştı. Venus Z40, tam amoled ekrana, kızaklı ön kameraya ve ekrana gömülü parmak izi okuyucusuya sahip. Vestel, Venus Z40’la beraber yerli akıllı telefon pazarının önemli bir bileşeni olmak istiyor. Bu nedenle Venus Z40’ın tanıtımı, şirket açısından önemli bir noktada bulunuyor. 

Vestel, Venus Z40’ın tanıtımı için bir de reklam filmi yayınladı. Venus Z40 için çekilen reklam filminde genç bir çiftin bir araya gelme hikayesi anlatılıyor. Genç çift bir araya gelirken biz de Venus Z40’ın kızaklı kamerasından, ekranı içinde bulunan parmak izi okuyucusuna kadar birçok özelliğini görüyoruz. 

Vestel Venus Z40 reklam

Venus Z40’ın dikkat çekici reklam filmi için Nova Norda’nın özel olarak bestelediği “Hayatında Ne Varsa” şarkısı, videonun fonunda yer alıyor.  Vestel’in önem verdiği reklam filminin prodüksiyonunu, 1001 Film üstlendi.

Reklam filminin yönetmen koltuğunda Sedat Dündar ve Umut Dizdar bulunuyor. Vestel’in Venus Z40 için hazırlattığı dikkat çekici reklam filmi, dijital mecralarda kullanıcıların karşısına çıkacağı gibi televizyonda da yayınlanacak. 

Kaynak : https://mediacat.com/hayat-gibi-bir-telefon-vestel-venus-z40-reklami/
42
18
14
7
2
Emoji İle Tepki Ver
42
18
14
7
2