Videosu Viral Olan ‘Kanguruya Yumruk Atan Adam’ın Hikayesi Ortaya Çıktı

0
0
0
0
0
Videosu Viral Olan ‘Kanguruya Yumruk Atan Adam’ın Hikayesi Ortaya Çıktı
Dün yayınladığımız haberimizde, köpeğin boğazına sarılan kanguruya yumruk atan adamın viral olan videosunun arkasında farklı senaryoların olduğu söyleniyor.

Bazılarımız adamın kanguruya yumruk atmasını, köpeğin kurtarılması amacını güttüğü için ‘masum’ karşıladı. Bazılarımız ise bunun hayvanların doğal yaşamı olduğunu ve insan eli tarafından tacize uğramaması gerektiğini belirttiler. Bu iki konu arasında fikir ayrılığı yaşanıyorken gelen haberler, dün patlayan olayın arkasında farklı hikayelerin olduğunu gösteriyor.

Hem Daily Mail hem de news.com.au’ya göre yumruğu atan adam, Avustralya’daki Taronga Western Plains Hayvanat Bahçesi’nde çalışan Greig Tonkins isminde bir kişi.

Video iseTonkins ve birkaç arkadaşının Avustralya’nın Güney Galler eyaletinde bir av gezisinde oldukları sırada çekilmiş. Tarih, geçtiğimiz Haziran. Geziyi organize eden adam ise Mathew Amor. Gazetelere yaptığı açıklamaya göre Amor, bu geziyi kansere karşı savaşan Kailem Barwick isimli bir arkadaşı için organize etmiş ve kendisi maalesef geçtiğimiz hafta hayatını kaybetmiş.

News.com.au’nun aktardığı bilgilere göre Tonkins, arkadaşına ait olan Max ismindeki köpeği kurtarmak için yumruk atmış. Arkadaşı Tonkins’in aslında zararsız biri olduğunu söyleyen Amor, ‘Videoda gülüyordum çünkü bunu yapan, aramızdaki en sakin adamdı’ diyor. Taronga Western Plains Hayvanat Bahçesi yetkilileri, Tonkins'in kendilerinin bir çalışanı olduğunu doğruladı ve olayı araştırdıklarına dikkat çekti. Hayvanat bahçesi, "Olayın tüm koşullarını anlamak için Tonkins'le birlikte çalışıyoruz ve kendisi için en uygun işlemi yapmayı düşünüyoruz" açıklamasını yaptı.

Elbette burası internet, yani her şey tamamen düzmece de olabilir. Duyduğumuz haberler bu şekilde deyip konuyu kapatalım :)

Kaynak : http://gizmodo.com/the-story-behind-the-viral-video-of-that-dude-who-socke-1789686799
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0