Vivo V15 ve Vivo V15 Pro’nun Üretimi Durduruldu

10
5
4
2
1
Çinli telefon üreticisi Vivo, Şubat ayında piyasaya sürdüğü V15 modelinin üretimini durdurma kararı aldı. Bu kararı almasının ardında yeni ve daha güçlü modellerin piyasaya sürülmesi olduğu düşünülüyor.

Çinli telefon üreticisi Vivo, V15 Pro modelini bu yılın başlarında Şubat ayında kesin olarak piyasaya sürülmüştü. Cihaz, satışa sunulduktan bir ay sonra Hindistan’daki en çok satan V serisi akıllı telefon oldu. Ayrıca V15, piyasaya sürüldükten sonra düşük segmentte savaşacak bir model daha yayınlamıştı.

Şimdi Vivo’nun her iki telefonun da üretimini durduğunu söyleyen bir rapor ortaya çıktı. 91Mobiles’e göre ortaya Vivo artık bu iki akıllı telefon modelini üretmeyecek. Ortaya çıkan rapora göre telefonların, stokları bitene kadar sadece çevrimiçi mağazalarda satışına devam edileceği öğrenildi. Şu anda telefonlar çevrimiçi mağazalarda Vivo’nun ilk piyasaya sunuş fiyatından biraz daha düşük fiyatlara satın alınabiliyor.

vivo v15

Telefonların üretiminin durmasının sebebi olarak Helio P65 destekli Vivo S1’in de yer aldığı Vivo S serisi gösteriliyor. Vivo, yakında Hindistan’da iQOO alt markasını da piyasaya sürecek ve bu da üretimden vazgeçme sebeplerinden birisi olabilir. Başka bir neden ise Snapdragon 712 destekli Vivo Z1’in piyasaya sürülmesi olabilir. Vivo Z1, Vivo15’e göre çok daha ucuz ve çok daha iyi performans sağlıyor. Vivo Z1, Hindistan pazarında 26 Temmuz’da satışlarına başlayacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/07/20/vivo-stops-production-of-v15-series-in-india-rumored-to-be-discontinued/
10
5
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
4
2
1