2
1
1
0
0

Vivo, kamerası ve tasarımı gibi kimi özellikleriyle öne çıkan son amiral gemisi X51 5G'yi tanıtalı henüz birkaç ay oldu. Bu tarihten itibaren ise telefon özellikleriyle olduğu kadar fiyatıyla da konuşuldu. 9000 TL'lik bir fiyat etiketine sahip olan Vivo X51 5G, haliyle beraberinde 'Acaba bu kadar eder mi?' sorularını da getirdi.

Özellikle etkileyici tasarımı sebebiyle ilk bakışta oldukça pozitif bir izlenim yaratsa da Vivo'nun son amiral gemisi teknik özellikleri ve hatta öne çıkarılan kamerasında da fotoğraf performansı gibi detaylarla fiyatına değecek bir performansı pek de sağlayamıyor. Dilerseniz bahsettiğimiz detaylarla birlikte telefonun genel özelliklerine kısaca göz atalım.

Vivo X51 5G kullanıcılarına neler sunuyor?

vivo x51 5g

İlk olarak tasarımdan bahsedecek olursak, kavisli ön ve arka tasarımı, geniş ekranı ve arkada estetik bir şekilde konumlandırılmış kamerasıyla telefonun iyi göründüğünü söyleyebiliriz. Ekran kısmına baktığımızdaysa 6.56 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüklü AMOLED ekran, 90 Hz yenileme hızıyla ne yazık ki 120 Hz yenileme hızına çıkmış rakipleri karşısında geride kalıyor. 

Tabii ki bir de telefonun iddialı özelliklerinden biri olarak sunulan kamera var. Ancak kamera her ne kadar video söz konusu olduğunda başarılı bir performans sergilese de fotoğraf kısmında istenen verimi almak mümkün olmayabiliyor.

Yüksek fiyat, düşük donanım:

vivo x51 5g inceleme

Vivo X51 5G şimdiye kadar göz attığımız özellikleriyle fena görünmese de, özellikle fiyat göz önüne alındığında donanım anlamında biraz güçsüz kaldığını söylemek mümkün. 'Amiral gemisi' olarak karşımıza çıkmış olsa da X51 5G, Qualcomm Snapdragon 765G işlemcisiyle rakipleri karşısında güçsüz kalıyor. Telefon aynı zamanda 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile beğenimize sunuluyor.

Sonuç olarak kamerası ve tasarımıyla öne çıksa da Vivo X51 5G özellikle fiyatı düşünüldüğünde beklentileri tam olarak karşılayamıyor. Sizin telefon ile ilgili düşünceleriniz ne oldu? Sizce bu fiyata değer mi? Yorumlarda fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0