Warner Bros.’un Ben Affleck’i Unuttuğunu Gösteren Anket

39
9
5
3
1
Dünyanın en büyük film yapım firmalarından olan Warner Bros., Twitter hesabından başlattığı 'Favori Batman karakteriniz kimdi?' anketinin yanıtlarına Ben Affleck'i eklemeyerek ünlü oyuncuyu çoktan unuttuğunu gösterdi.

DC Sinematik Evreni'ne girişiyle olay olan Oscar ödüllü oyuncu Ben Affleck, geçtiğimiz aylarda artık Batman karakteri olarak rol almayacağını açıklayarak bir olaya daha imza atmıştı. Affleck’in bu beklenmeyen ayrılığı ise hem oyuncunun hayranlarını üzmüş hem de yeni Batman kim olacak sorusunu akıllara getirmişti.

Ünlü oyuncunun Batman rolünden olaylı ayrılığı sonrası Warner Bros., bugün ilk defa Twitter’da bir anket başlatarak oyuncuya göndermede bulundu. Warner Bros. UK resmi Twitter hesabından bugün akşam saatlerinde başlatılan 'Favori Batman karakteriniz kimdi?' sorusunun yanıtlarına Ben Affleck’i eklenmemesi ise Warner Bros.’un adeta ünlü oyuncuyu sildiğini gösterdi.

Warner Bros., anketin cevaplarına Ben Affleck’i eklemedi:

Ben Affleck Batman

Batman karakterinin yıllardır pek çok farklı oyuncu tarafından canlandırıldığını belirten yapım firması, takipçilerine yönelttiği soruda ise favori Batman karakterlerinin kim olduğunu sordu. Yanıtlar arasında yıllar boyunca farklı dönemlerde Batman karakterini canlandıran Michael Keaton, Christian Bale, Adam West ve George Clooney yer aldı.

Yaklaşık 9.000 oy kullanılan bu ankette en sevilen Batman aktörü %73 ile Christian Bale olurken ünlü oyuncuyu oyların %15’ini alan Michael Keaton takip etti. Tabii ki ankete damga vuran şey ise Ben Affleck’in yanıtlara eklenmemesi oldu ve insanlar, gönderinin altına yaptıkları yorumlarda Ben Affleck’in neden anket yanıtlarına eklenmediğini sorgulamaya başladı.

Her ne kadar hayranlar, bu olaydan memnun kalmasa da Warner Bros.’un Ben Affleck’i çoktan unuttuğunu söyleyebiliriz. Öte yandan ünlü aktör de Batman sonrası ilk filmi olan The Way Back ile yakın zamanda sevenlerinin karşısına çıkacak. Affleck’in hayat vereceği, alkol bağımlısı Jack Cunningham isimli karakterin çektiği zorlukları izleyeceğimiz bu yapım, 6 Mart 2020 tarihinde beyaz perdede izleyicilerle buluşacak.

39
9
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
39
9
5
3
1