Windows Phone'un Geleceğini Şekillendirecek Telefon Dell'den Geliyor!

0
0
0
0
0
Windows Phone'un Geleceğini Şekillendirecek Telefon Dell'den Geliyor!
En güçlü dizüstü bilgisayar üreticilerinden Dell, Intel ortaklığıyla Windows Phone ile çalışan yeni bir akıllı telefon hazırlığında.

Bildiğiniz gibi Microsoft'un mobil işletim sistemi Windows Phone tarafında işler pek iyi gitmiyor. Özellikle uygulama kıtlığından dolayı gün geçtikçe kötüye giden Windows Phone'dan artık Microsoft da ümidini kesmiş gibi görünse de, Microsoft'un PC tarafındaki önemli iş ortakları Windows Phone'u yükseltmek için çalışmalarına devam ediyor.

Windows Phone ile ilgili son hamle ise Intel ve Dell'den geldi. Sızıntılarıyla ün salmış Evan Blass (@evleaks)'ın belirttiğine göre dizüstü bilgisayar devi Dell, yeni ve güçlü bir Windows Phone üzerinde çalışıyor. Ayrıca Blass'ın belirttiğine göre Intel ortaklığıyla üretilecek bu telefon, gücünü Intel'in mobil işlemcisinden alacak ancak telefonun henüz teknik özellikleri ve tasarımı netleşmiş değil.

En önemli etken: fiyat

Açıkçası Windows Phone hem kullanıcı deneyimi hem de performans açısından başarılı bir işletim sistemi ancak uygulama kıtlığı ve güçlü cihazların Android - iOS amiral gemisi modellerle aynı fiyatta olması kullanıcıları diğer platformlara yöneltiyor. Microsoft, Intel ve Dell gibi şirketler üzerinde çalıştığı Windows Phone cihazlarda fiyat konusunda daha tüketici dostu tercihler yaparsa Windows Phone için tekrar bir şans doğabilir.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0