World Trade Center'da Açılacak Devasa Apple Store'dan İlk Görüntüler Geldi!

0
0
0
0
0
Apple Store'lar dünyanın her yerinde Apple ve teknoloji severlerin ilgisini çekmeyi başarıyor. Kendine özgü tasarımı ile beğeni toplayan mağazaların en büyüklerinden biri World Trade Center'a açılıyor.

Apple’ın en büyük perakende mağazalarından biri New York’taki World Trade Center’da yarın kapılarını açacak. Kendine özgü tasarımınıyla ilgi toplayan mağazada yoğun bir çalışma sürereken Dünya Ticaret Merkezi ziyaretçileri çoktan mağazanın fotoğraflarını internette paylaştı. Video ve fotoğraf paylaşanların mağaza hakkındaki ortak düşüncesi ise çok büyük olması. 

Gerçekten de diğer Apple Store’lara göre oldukça büyük olan mağaza geniş bir alana yayılıyor. Mağazanın tasarımı daha önce Palo Alto mağazasının tasarımında da imzası bulunan Bohlin Cywinski Jackson üstlenmiş. Çift katlı mağazaya bakıldığında Apple Store’un klasik çizgilerini yansıttığı görülüyor. Dünya Ticaret Merkezi’nin “Oculus” olarak adlandırılan terminal bölümünde geçiş yolu üzerine kurulan mağazanın potansiyeli ise oldukça yüksek. Bakalım Apple’ın WTC mağazasının açılışında neler yaşanacak?

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0