Xiaomi, 11.11 İndirimleri Sırasında 10 Dakikada 200 Bin Adet Televizyon Sattı

56
17
6
5
2
Çinli teknoloji devi Xiaomi, ciddi bir satış başarısına imza attı. Geçtiğimiz seneki rekorunu neredeyse altıya katlayan Xiaomi, ne kadar geliştiğini de kullanıcılarına göstermiş oldu.

Fiyat/performans denildiği zaman akla ilk gelen markalardan biri olan Çinli teknoloji devi Xiaomi, 11.11 alışveriş çılgınlığından nasibini aldı. Xiaomi, Çin’in sosyal medyası Weibo’da yaptığı açıklamada gerçekleştirdiği ciddi başarıyı hayranlarıyla paylaştı.

Xiaomi, Çin’in 11.11 indirimleri sırasında 10 dakika 36 saniye içerisinde 200.000 adet televizyon sattığını açıkladı. Geçtiğimiz sene aynı sayıya 58 dakika 17 saniyede ulaşan Xiaomi, bu verilerle birlikte bir yılda ne kadar fazla büyüdüğünü de göstermiş oldu.

Xiaomi TV

Xiaomi Televizyon Departmanı Genel Müdürü Li Xiashuang’a göre Xiaomi TV, 2019 yılının birinci ve üçüncü çeyreklerinde çeyrek başına 2,3 milyonluk satış yapmış bulunuyor.

Xiaomi’nin televizyon macerası

Xiaomi

Akıllı telefon konusunda fiyat/performans lideri olarak da bilinen Xiaomi, televizyon sektöründe de ciddi bir yükselişe geçmiş durumda. Geçtiğimiz günlerde Mi TV 5 serisi akıllı televizyonlarını tanıtan Xiaomi, kullanıcılarına son derece yüksek kaliteli televizyonlarını piyasaya göre oldukça rekabetçi fiyatlara sunmuştu.

Xiaomi’nin kâr marjı konusunda %5’i geçmeyen politikası ve sektördeki araştırmaları sonucunda son kullanıcıya son derece kaliteli ürünler gittiğini görebiliyoruz. Geçtiğimiz gün tanıtılan 55, 65 ve 75 inçlik televizyon modellerinde Quantum Dot 4K QLED paneller kullanan Xiaomi, aynı zamanda 1 cm’den daha ince modelleriyle ve neredeyse çerçevesiz tasarımlarıyla son derece şık televizyonlar üretiyor.

Akıllı telefon sektöründe hızla yükselen markanın televizyonlarının da akıllı olmaması gibi bir ihtimal tabii ki bulunmuyor. Akıllı televizyonlarıyla kullanıcılarına son derece mükemmel bir performansı uygun fiyata sunan Çinli teknoloji devinin yakın zamanda çok daha ciddi başarılara imza atacağı düşünülüyor. Tabii ki bunu görmek için önümüzdeki sene gerçekleşecek olan 11.11 indirimlerini beklememiz gerekecek.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/11/10/xiaomi-tv-sells-over-200000-units-in-10-minutes/
56
17
6
5
2
Emoji İle Tepki Ver
56
17
6
5
2