1
1
1
0
0

Xiaomi, geçtiğimiz mart ayının sonunda merakla beklenen yeni akıllı telefonu Mi 11 Pro'yu duyurdu. Çinli üreticinin şimdiye kadar ürettiği en güçlü akıllı telefonlardan biri olan ve 2021'in iddialı telefonları arasındaki yerini alan Mi 11 Pro, tasarım noktasında büyük farklılıklar getirmemiş olsa da sunduğu kimi özellikler övgüyü hak ediyor.

Gücünü Snapdragon 888'den alan Mi 11 Pro, bu güçlü işlemciyle performans konusunda kullanıcısına rahat bir nefes aldırırken 5.000 mAh kapasiteli bataryasıyla da performansını destekliyor. 6,81 inç'lik oldukça büyük bir ekran ile karşımıza çıkan Mi 11 Pro, bu dev ekranda 2K çözünürlükte 120 Hz yenileme hızı sunuyor.

Peki yok mu eleştirilecek bir yanı? 

Xiaomi Mi 11 Pro

Hemen cevap verelim. Tabii ki var. Öncelikle yukarıda da bahsettiğimiz gibi, telefon tasarım noktasında büyük yenilikler sunmuyor ve bunu bir eksi olarak değerlendirmek mümkün. Aynı zamanda büyük ekranı ve ağırlığı ile özellikle tek elle kullanım noktasında sorun teşkil eden cihaz, hafif ve kullanımı rahat bir telefon arayanlar için iyi bir seçenek değil. Aynı zamanda kamera performansı noktasında da bazı eleştiriler alan Mi 11 Pro, özelikle düşük ışıkta sergilediği performansla sınıfındaki diğer telefonlara kıyasla geride kalıyor.

Mi 11 Pro şu an için ülkemizde satışta değil ve gelip gelmeyeceği de henüz bilinmiyor. Gelirse alsam mı almasam mı diye düşünenleriniz için Mi 11 Pro'nun tüm artılarını ve eksilerini sizin için incelediğimiz videomuza göz atarak, telefon hakkında daha fazla detaya ulaşabilirsiniz.

1
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
1
0
0