Xiaomi Mi 4c, Yolda Yürüdüğü Sırada Bir Adamın Cebinde Patladı!

0
0
0
0
0
Son günlerin popüler haber konusu 'telefon patlamaları'na yeni bir üye daha katıldı: Xiaomi Mi 4c.

Son günlerde yaşanan telefon patlama olaylarıyla ilgili Stephen King bir korku romanı yazsa, yıllarca bestseller kitaplar kategorisinin zirvesinde yer alır. Birkaç haftadır Galaxy Note 7 kullanıcılarının başlarına neler geldiğini sanırım hepiniz biliyorsunuzdur. Bu sefer -yüksek ihtimalle- Çinli bir adamın yolda yürüdüğü sırada cebinde bulunan Xiaomi Mi 4c patladı. Arka cebinde bulunan telefon, talihsiz adamın cildinde 3. dereceden yanık oluşturmuş. 

Güvenlik kamerasının yakaldığı ilk görüntüye nazaran ikinci fotoğrafa baktığımızda, telefonun kullanıcıda oluşturduğu hasarın ne boyutlarda olduğunu az çok tahmin edebiliyoruz. Kömür gibi görünen telefonun muhtemelen bataryası patlamış. Geçtiğimiz Temmuz ayında da Hindistan'da bir ofis içerisinde şarj olduğu sırada Xiaomi Mi4i patlamış fakat herhangi bir maddi -telefon dışında- ve sağlık sorunu yaşanmamıştı.

Bu aralar ciddi anlamda çok duymaya başladığımız telefon patlama konusunda dikkatli olmanızı özellikle rica ediyorum. Telefonunuzu olabildiğince serin ve nemli olmayan ortamlarda tutmaya çalışın.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0