Xiaomi’nin En Çok Tercih Edilen Kişisel Bakım Ürünleri

54
6
3
1
0
Yalnızca akıllı telefonlarıyla değil, ürettiği ekosistem ürünleriyle de kullanıcılarının hayatını her yönden kolaylaştırmaya çalışan Xiaomi’nin en çok tercih edilen kişisel bakım ürünlerini sizler için listeledik.

Xiaomi, akıllı telefonlarının dışında sayısız teknolojik ürünler üretmesiyle bilinen bir marka olarak karşımıza çıkıyor. Akıllı hoparlörlerden vücut bakım ürünlerine kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Xiaomi, aynı zamanda ucuzluğuyla da büyük bir tüketici kitlesine sahip. Biz de sizler için en çok tercih edilen ürünleri listeledik.

Not: Ürünlerin başlıkları aracılığıyla Teknostore sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Xiaomi ZSH Youth Series Towel El Havlusu

Birçok alana el atmış olan Xiaomi, antibakteriyel yapıdaki %100 pamuklu havluya kadar kullanıcılarını düşünmüş. 76x34x1 cm boyutlarındaki havlu turuncu, mor ve beyaz renk seçeneklerine sahip.

Xiaomi inFace Sonic IPX7 Elektrikli Yüz Temizleme Fırçası

Xiaomi’nin elektrikli yüz temizleme fırçası sayesinde ölü derilerinizden kurtulurken güne masajla başlayabilirsiniz. IPX7 suya dayanıklılık sertifikasına sahip olan cihaz aynı zamanda küçük boyutlarıyla fazlasıyla portatif bir yapıdadır. Kablosuz olması sayesinde de kullanımda büyük kolaylık sağlayan cihazın tam şarjı, günde 5 dakika kullanmanız halinde 24 gün boyunca yeterli olacaktır.

Xiaomi Mijia LF Magic Touch Terapi Masaj Aleti

Vücudunuzun her bölgesine uygulayabileceğiniz Xiaomi Magic Touch ile birlikte kendinize ait bir masörünüz olacak desek yeridir. 10 farklı hassasiyet seviyesine sahip olan masaj cihazı 2 ila 3 saat arasında tam şarja ulaşıyor ve 4 saate kadar kullanım imkanı sunuyor.

Xiaomi Mijia LF Çok Fonksiyonlu U Şekilli Boyun Masaj Yastığı

Özellikle masa başı işi yapan ya da zamanının büyük bölümünü bilgisayar başında geçirenler için mucize niteliğinde olan bu masaj yastığı hem boynunuzu sağlıklı bir pozisyona sokacak hem de masaj yaparak rahatlamanızı sağlayacak. Hafif ve taşınabilir yapısıyla dikkat çeken masaj yastığı pille çalıştığı için şarj etmeniz de gerekmeyecek.

Xiaomi Mijia Su Geçirmez 3 Bıçaklı Elektrikli Tıraş Makinesi

Erkek bakım konusuna da el atan Xiaomi, su geçirmez tıraş makinesiyle sınıfında üstün bir performansı sunuyor. Su geçirmez üç bıçaklı tıraş makinesi sayesinde ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayan tıraş makinesi aynı zamanda kablosuz yapısı ve 60 dakikaya kadar kesintisiz tıraş imkanıyla da büyük kolaylık sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra 360° 3 bıçak sistemi sayesinde tıraşınız kusursuz olacak.

Xiaomi Mijia LF Sıcak Kompresli Ayak Masaj Aleti

Xiaomi Mijia LF çok fonksiyonlu ayak masaj aleti, sahip olduğu özellikleri sayesinde ayaklarınızı her yerde rahatlatabileceğiniz kompakt bir ürün olarak kullanıcılarına hizmet ediyor. Masaj aleti, sahip olduğu simüle yoğurma, sıcak kompres tedavisi ve basınçlı hava masajı gibi fonksiyonları sayesinde hem kan dolaşımınızı hızlandırma hem de ayaklarınızı rahatlatma açısından fazlasıyla yararlı bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Xiaomi’nin en çok tercih edilen kişisel ürünlerini incelediğimiz yazımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Xiaomi’nin Teknostore’da bulunan tüm ürünlerini incelemek için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

54
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
54
6
3
1
0