Yanlışlıkla Araba Çalan Kadının Güldüren Hikayesi

0
0
0
0
0
Yanlışlıkla Araba Çalan Kadının Güldüren Hikayesi
Amerika, Portland'da meydana gelen bir olay, muhtemelen bugün okuyacağınız en saçma ve komik şeylerden biri olacak.

''Yanlışlıkla araba çalma'' lafı kulağa ne kadar saçma geliyor biliyoruz. Ancak geçtiğimiz günlerde Portland'da yaşanan olay tam olarak da bu.

Aslında tüm hikaye Erin Hatzi isimli bir kişinin, Subaru aracında bulduğu nottan ibaret. Aracına bindiğinde 30 dolar ve bir not bulan Hatzi, notu okuduğunda komik olaydan da haberdar olmuş.

Notta yazanları şu şekilde çevirebiliriz;

''Merhaba, arabanızı çaldığım için özür dilerim. Benim arabamı alması için anahtarları arkadaşıma vermiştim. Arabalarımız aynı adresteymiş o nedenle arkadaşım -karıştırmış olacak ki- sizin arabanız ile döndü. Arabayı bu sabaha kadar göremedim ve gördüğümde de 'bu benim arabam değil dedim' ''.

Şimdi olayı toparlayacak olursak; muhtemelen arabası ''çalınan'' kişinin Subaru'su ile diğer Subaru aynı model. Bu sebeple aracı almaya giden kişi karıştırmış. İşin ilginç kısmı ise başka arabanın anahtarının bir diğer arabayı çalıştırıyor olması.

Bu konuda Hatzi'ye açıklama yapan polislerin dediğine göre Subaru'larda çok nadir de olsa bu tarz durumlara rastlanabiliyormuş. Bu arada Hatzi'nin aracında not ile beraber bulduğu 30 dolar da benzin parası içinmiş.

Kaynak : http://mashable.com/2016/10/28/apology-note-portland/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_source=feedly&utm_medium=webfeeds#HOU2ZcEWcqqN
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0