27 Ekim'de Yeni Bir Mac Geliyor!

0
0
0
0
0
Basın mensuplarına gönderilen davetiyeler yeni bir Mac'in piyasaya çıkacağı işaretini veriyor

Görsellik açısından yeryüzündeki en iyi bilgisayarların Mac’lerin olduğu, hemen hemen herkesin kabul ettiği bir gerçektir. Steve Jobs’ın ileri görüşlülüğü sayesinde Apple, ürünlerini piyasada görseli ön plana çıkaracak şekilde konumlandırmıştı. Uzun süredir yeni bir Mac cihaz çıkarmayan Apple, TechCrunch’taki bir söylentiye göre yakın zamanda piyasaya yeni bir ürün sürecek. 

Alınan duyumlara göre 27 Ekim’de yapılacak toplantı için basın mensuplarına davetiyeler gitmeye başladı. Davetiyelerde “hello again” yazıyor. Bu ne demek? Aşağıdaki videoyu izleyelim.

Videonun 0:18'inci saniyesindeki “hello” yazısını görmüşsünüzdür. Machintosh’un ilk sunuluşunda ekranında yazan mesaj buydu. 1998’de iMac’i tanıtırken bu bilgisayarın ekranında da aynı mesaj vardı.

Tüm bu ipuçları bizi 27 Ekim’de yeni Mac’lerin geleceği fikrine yönlendiriyor. Ayrıca Apple, bu tarihte dünyaya canlı yayın yapacağını da doğruladı.

Kaynak : https://techcrunch.com/2016/10/19/apple-sends-out-invites-for-an-october-27th-event-hints-that-new-macs-are-coming/?ncid=rss
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0