Üniversite Tercih Sonuçlarının Ardından Twitter'a Damgasını Vuran 16 Tweet

127
9
9
5
2
Her sene olduğu gibi bu sene de zorlu bir sürecin üstesinden gelip sınava giren üniversite adaylarının beklediği gün geldi çattı ve yerleştirme sonuçları açıklandı. Gelin, yerleştirme sonuçlarını komik bir dille ifade eden tweetlere beraber göz atalım.

Üniversite sınavı, her öğrencinin bir gün karşısına çıkacağı bir sınav. Elbette kimi öğrenciler iyi sonuçlar alırken, kimilerinin ise hayalleri yıkılabiliyor zira istediği sonucu alamayan öğrenciler kendilerini doğal olarak kötü hissediyorlar.  

Sonuçlar iyi ya da kötü, nasıl olursa olsun birçok öğrenci sosyal medya platformu olan Twitter’a koşup diğer kişilerin sınav sonuçlarına olan merakını giderip biraz da eğleniyor. Şunu belirtmekte fayda var: Bu sınav hayatınızda önemli bir rol oynayabilir ancak yerleşememek hayatınızın sonu demek değildir sevgili dostlar. Önünüzde daha çok çabalayıp daha çok çalışarak istediğinizi elde edebileceğiniz bir sene daha olduğunu asla unutmayın. Bu yüzden şimdi bu olumsuzlukları boşverip sonuçlarla ilgili fikirlerini alaycı bir dille anlatan birkaç tweet'e bakalım.  

127
9
9
5
2
Emoji İle Tepki Ver
127
9
9
5
2