YouTube'un Resim İçinde Resim Özelliği, Tüm Dünyaya Yayılıyor

44
17
1
1
1
YouTube'un sevilen (ve ABD dışındaki ülkelerde beklenen) resim içinde resim özelliği, en sonunda tüm dünyada kullanılabilir hale geliyor.

YouTube'un resim içinde resim (PiP) özelliği, ilk çıktığında sadece Premium kullanıcılarla sınırlıydı. Haziran 2018 tarihindeyse özellik ABD'deki premimum olmayan kullanıcılara da geldiğinde bu durum değişti. Dokuz aydan uzun bir süre sonra resim içinde resim özelliği, en sonunda ABD dışındaki premium olmayan kullanıcılara da geliyor.

YouTube'un PiP modu şu anda İtalya'da sunulmaya başlanmış durumda. Özelliği açmak için Ayarlar > Genel yolunu takip etmeniz ve buradan aktifleştirmeniz yeterli olacak. Tüm bunların yanı sıra Android 8.0 Oreo ve daha üstü bir işletim sistemi sürümüne sahip olmayanların da bu özellikten yararlanamayacağını da hatırlatmakta fayda var.

Hatırlatacak olursak resim içinde resim özelliği, bir başka uygulama açıkken videonuzu o uygulamanın üstünde izleyebilmenize olanak sağlıyor. Özelliği açtıktan sonra YouTube'da videoyu açmanız, ardından ana sayfa tuşuna basmanız PiP modunu kullanabilmenizi sağlayacak.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/youtube_pip_mode_rolling_out_for_nonpremium_users_outside_the_us-news-36423.php
44
17
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
44
17
1
1
1