Zombieland 2'nin Vizyon Tarihi Sonunda Açıklandı

14
3
2
2
1
Vizyona ilk girdiğinde büyük bir ilgiyle karşılaşan ve her tarafın zombi yapımlarıyla doldu bir dönemde işin içine komedi unsurunu yerleştirmesiyle sevilen Zombieland'in devamı geliyor.

İlk filmin üzerinden 10 yıl geçtikten sonra çekimleri devam eden Zombieland 2'den ilk ciddi bilgiler geldi. Ülkemizde vizyona girmemesi gibi ilginç bir durum yaşandığından sinema perdesindeki izleyiciyle buluşamayan film, yine de büyük bir ilgiyle karşılanmıştı.

Zombieland'in yönetmeni Ruben Fleischar'ın ikinci filmin çekilmeyeceğini açıklaması sonrası hayranları oldukça üzülmüştü. Üstüne üstlük, yayınlanması planlanan dizi de pilot bölümü sonrasında sırra kadem basmıştı. Bunca süreç sonunda hayranların Zombieland hasreti son bulmak üzere.

İlk filmin çekirdek kadrosu aynen korunuyor: Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg ve Abigail Bresli ikinci filmde de kadroda. Filmin çıkış tarihine gelirsek; Sony Entertainment'tan yapılan açıklamaya göre, film 11 Ekim 2019 tarihinde vizyonda olacak. Zombileri izlerken gerilmekten sıkılanlara duyurulur!

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/zombieland-2-gets-a-release-date/1100-6460551/
14
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
14
3
2
2
1