Ekrana Gömülü Ön Kameralı İlk Telefon ZTE Axon 20 5G'nin Yeni Fotoğrafları Paylaşıldı

25
3
2
1
0
Dünyanın ekrana gömülü ön kameraya sahip ilk akıllı telefonu olacak ZTE Axon 20 5G'nin yeni fotoğrafları paylaşıldı. ZTE ayrıca rakiplerine göndermede bulunan bir de video paylaştı.

Çinli akıllı telefon üreticisi ZTE, kısa süre sonra tanıtacağı yeni akıllı telefonu Axon 20 5G’nin dünyanın ekrana gömülü ön kameraya sahip ilk telefonu olacağını zaten duyurmuştu. Çin’in sertifikasyon kurumu olan TENAA’da fotoğrafları ortaya çıkan ve paylaşılan bir basın görseli ile 1 Eylül’de tanıtılacağını öğrendiğimiz ZTE Axon 20 5G için yeni bir basın görseli ve tanıtım videosu paylaşıldı.

Bizzat ZTE’nin mobil cihazlar bölüm başkanı Ni Fei tarafından paylaşılan basın görseli ve tanıtım videosu, Axon 20 5G’nin nasıl bir tasarım ile karşımıza çıkacağını göstermenin yanında, delikli ekran ve pop-up kamera tasarımları ile uçtan uca ekran sunmaya çalışan rakiplerine de göndermede bulunuyor.

ZTE Axon 20 5G basın göreli

ZTE Axon 20 5G

Ni Fei tarafından paylaşılan basın görseline baktığımızda ZTE Axon 20 5G’nin tıpkı pop-up kameralı bir telefon gibi hiçbir deliğe ve çentiğe yer vermeksizin uçtan uca ekran deneyimi sunacağını görüyoruz. Cihazın arkasına baktığımızda ise günümüz tasarım trendlerini takip eden bir dizayn görüyoruz.

Dörtlü kamera kurulumuna sahip olan ZTE Axon 20 5G, bu kameraları cihazın sol üst köşesine dikey olarak konumlandırılmış dikdörtgen bir kamera modülünün içine yerleştiriyor. Kamera modülünün hemen altında ZTE logosu yer alırken, sol alt köşede ise yan yatmış bir Axon 5G logosu görüyoruz. Ni Fei tarafından paylaşılan tanıtım videosunu buraya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2020/08/first-look-zte-axon-20-5g-under-display-camera.html
25
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
25
3
2
1
0