Ubisoft, İki Boyutlu Dövüş Oyunu Brawlhalla'ı iOS ve Android İçin Yayınladı

14
10
8
3
1
Ubisoft, yıllar önce piyasaya sürdüğü iki boyutlu dövüş oyunu Brawlhalla'ın mobil sürümünü Android ve iOS için yayınladı. Çapraz platform desteğiyle gelen oyun, akıllı telefon kullanıcılarını Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch ve PC oyuncuları ile bir araya geliyor.

Video oyun sektörünün önemli isimlerinden bir tanesi olan Ubisoft, 2015 yılında Brawlhalla isimli bir oyunla karşımıza çıkmıştı. Temelde bir platform oyunu olarak geliştirilen Brawlhalla, oyuncular için etkileyici bir dövüş oyunu deneyimi sunuyordu. Şirket, kısa bir süre önce de bu eğlenceli oyunun mobil platformlara geleceğini açıklamıştı. Beklenen gün geldi ve Ubisoft, popüler oyunu Brawlhalla'ın mobil sürümünü iOS ve Android için yayınladı.

Ubisoft'un iki boyutlu dövüş oyunu Brawlhalla'ın en önemli özelliği, tümüyle çapraz platform desteği sunuyor olması. Yani bu oyuna akıllı telefon ve tabletlerinden erişen oyunseverlerin rakipleri, PlayStation 4, PC, Nintendo Switch ya da Xbox One kullanan diğer oyuncular arasından çıkacak. Brawlhalla'ın bu özelliği, mobil oyun tutkunlarını sürükleyici bir deneyimin içerisine çekecek gibi görünüyor.

Brawlhalla

Brawlhalla, oyunculara 20'den fazla oyun modu sunuyor. Bu da mobil oyunseverlerin, Brawlhalla'dan kolay kolay sıkılmayacaklarını gösteriyor. Ayrıca bu oyunda, aralarında Ben 10 ve Rayman gibi sevilen kahramanların yanı sıra Adventure Time isimli çizgi filmden de karakterler bulunuyor. Oyuncular, 50'den fazla karakteri diledikleri gibi deneyimleyebilme imkanına sahipler.

Ubisoft'un yeni mobil oyunu, iOS platformunda en az iOS 11'e Android ekosistemindeyse en az Android 5.0'e ihtiyaç duyuyor. Bir iPhone'a sahipseniz 625 MB yer kaplayan oyun, Android ekosistemindeyse 84 MB indirme yapılmasına ihtiyaç duyuyor. Eğer bu popüler oyunun mobil sürümüne hemen erişmek isterseniz, aşağıda bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://www.gamereactor.eu/brawlhalla-is-now-available-to-download-on-mobile/
14
10
8
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
10
8
3
1