2016’nın En Çok İndirilen Serisi Game of Thrones Yerine The Grand Tour Oldu!

0
0
0
0
0
2016’nın En Çok İndirilen Serisi Game of Thrones Yerine The Grand Tour Oldu!
Son yılların en popüler dizisi olarak gösterilen Game of Thrones, illegal yollarla indirilen dizi sıralamasında geriye düştü.

Şu anda 10 kişiye “Dünyanın en popüler dizisi hangi dizidir?” diye sorsak, büyük ihtimalle 10 kişinin 10’u da Game of Thrones cevabını verecektir. HBO yapımı olan ve 6 sezonu deviren dizi, tüm dünya genelinde gerek yasal gerek illegal yollardan takip edilmeye devam ediliyor.

Yıllar boyunca hem birçok ödül alarak ne kadar iyi bir seri olduğunu gösteren GoT, aynı zamanda malum siteler ve dizi izleme sitelerinde en çok indirilen/izlenen dizi olarak da dikkat çekmekteydi. Ancak Amazon tarafından video servisi ile yayına başlayan The Grand Tour, 18 Kasım 2016’da başlamış bir otomobil serisi olarak seviliyor.

Adından da anlaşılacağı gibi sürekli farklı yerlere gidecek olan ekipte Jeremy Clarkson, Richard Hammond ve James May var. Araba tutkunlarının bir anda gözü parlamış olmalı. Çünkü bu sunucular efsanevi seri Top Gear’ın sunucuları. Yani yeni nesil bir Top Gear olan The Grand Tour, daha yayına gireli bir ay olmadan Game of Thrones’un malum sitelerdeki yıl boyuncaki toplam indirme sayısını yerle bir etti.

Daha 3 bölümü yayınlanan The Grand Tour, toplamda 18.9 milyondan fazla indirme sayısına ulaşarak yılın en çok indirilen serisi oldu. 14.4 milyondan fazla indirme yapılan Game of Thrones ikinci olurken, 6.9 milyon indirme sayısıyla da The Walking Dead bu ikiliyi takip etmekte.

Ülkemizde herhangi bir şekilde izlenebilmesi mümkün olmayan The Grand Tour, son dönemde fazlasıyla konuşulan Amazon Video servisinin de Netflix sonrası ülkemize girmesiyle mümkün olacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0