Bethesda, Fallout 76'nın Modları %100 Destekleyeceğini Açıkladı!

16
1
0
0
0
Fallout 76'nın geliştiricisi olan Bethesda, modları sevdiklerini belirterek yeni oyunlarında da mod desteğini kesin olarak sunacaklarını belirtti.

Modlar, açık dünya ve RPG oyunlarının en önemli özelliklerinden biridir. Şu ana kadar piyasaya çıkan tüm Fallout oyunları da geniş bir mod desteği sağlıyordu. Fallout serisinin geniş mod desteği hem oyunların çok daha uzun süre popüler kalmasını hem de oyuncuların farklı oyun deneyimlerini test etmelerini sağlıyordu.

Bununla birlikte Fallout 76, tamamen çok oyunculu bir çevrimiçi oyun olarak piyasaya çıkacak. Bu da Fallout 76’nın mod desteği konusunda kafalarda soru işareti oluşmasına neden oluyor. Neyse ki oyunun yapımcısı olan Bethesda Game Studios’tan Todd Howard, şirketin oyuna %100 mod desteği sağlayacağını açıkladı.

‘’Modları seviyoruz. Bu yüzden de Fallout 76’da mod desteğini %100 sağlayacağız’’ diyen Howard, başlangıçta mod desteğinin yer almayacağını, bunun yerine oyunun iyi bir şekilde çalışmasına odaklanacaklarını, ilerleyen süreçte ise mod desteği ile birlikte oyuncuların kendi özel dünyalarına sahip olabileceklerini söyledi.

Fallout, GTA gibi oyunlar için modlar son derece kritik önem taşıyor. Bu yüzdendir ki 4. yılında olan Fallout 4 için hala yeni modlardan konuşulabiliyor. Fallout 76’nın çıkış tarihi ve tanıtımı ile ilgili bilgileri buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/fallout-76-will-have-mod-support-but-not-at-launch/
16
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
1
0
0
0