Blizzard, Meme Kanseri Araştırma Vakfı İçin Yaklaşık 13 Milyon Dolar Bağış Topladı

23
3
1
1
0
Blizzard, Meme Kanseri Araştırma Vakfı İçin Yaklaşık 13 Milyon Dolar Bağış Topladı
Blizzard, Meme Kanseri Araştırma Vakfı'nın yaptığı çalışmalara destek olmak ve kadınların en büyük problemine çözüm bulabilmek adına bir etkinlik düzenledi. Etkinlik ile yaklaşık 13 milyon dolarlık bağış toplandı.

Blizzard, Meme Kanseri Araştırma Vakfı için takdir edilecek bir kampanyaya öncülük etti. Sınırlı bir süre için Pink Mercy skini ve topluluk sanatçısı Vickisigh tarafından tasarlanan Vickisigh Pink Mercy tişörtü satışa kondu. Mayıs ayında düzenlenen etkinlikte satışı yapılan ürünlerin gelirinin, Meme Kanseri Araştırma Vakfı’na verileceği açıklandı.

Bugün yapılan açıklama ile Mayıs ayında yapılan bu etkinlik ile Meme Kanseri Araştırma Vakfı için 12.7 milyon doların üzerinde yardım toplanmış oldu. Blizzard CEO'su Mike Morhaime, “BCRF, kadınların sağlığını desteklemek ve meme kanserini önlemek, tedavi etmek ve tedavi etmek için yeni araştırmalar ve stratejiler geliştirmek için her gün kritik bir çalışma yürütüyor ve biz de onların çalışmalarına bu katkıyı yapmaktan gurur duyuyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki tüm Overwatch oyuncularına, oyuna ve onların cömertliğine olan hevesleriyle bu kadar iyi bir meseleyi olabildiğince desteklemelerinden ötürü minnettarım” dedi.

Overwatch ekibi ayrıca Twitch üzerinden izlenen 14 farklı yayında toplamda 130.000 $ 'lık bağışta bulunulduğunu açıkladı. Bu kadar büyük bir oyun şirketinin böyle bir etkinliğe vesile olması, oyun camiası için de bir teşvik olarak görülebilir. Blizzard, geçtiğimiz günlerde Overwatch'ın 28. karakteri olan Wrecking Ball'u ortaya çıkardı ve Symmetra'nın nasıl çalıştığını ve daha fazlasını içeren yeni bir yama yayınladı.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/overwatchs-pink-mercy-raises-nearly-dollar13-million-for-breast-cancer-research/
23
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
1
0