Instagram’da Yeni Bir Dönem Başlıyor: Artık Hikayelerden Alışveriş Yapabileceksiniz

8
4
2
2
1
Instagram çıktığından bu yana oldukça başarılı bir ivme yakaladı ve şimdilerde çoğu kişinin vazgeçilmez sosyal platformu haline geldi. Bu başarıyı güvenle omuzlayan platform, yeni bir özelliği daha kullanıcılarına sunuyor.

Gün içerisinde birçoğumuz hayatımızı Instagram’da paylaşıyoruz. Ancak gittiğimiz bir yeri, yediğimiz bir yiyeceği veya sadece günlük stilimizi gönderi olarak paylaşmak abes kaçabiliyor. Bu sebeple kullanıcıların çoğu, fotoğraflarını gönderi olarak paylaşmak yerine “Hikaye” olarak yüklemeyi tercih ediyorlar.

24 saat görünen ve sonrasında silinen hikayeler, aslına bakarsanız en çok zaman geçirdiğimiz yer haline geldiler. Öyle ki yukarıda da dediğimiz gibi, gün içerisinde gönderiden çok hikaye görüyoruz. Hal böyle olunca, Instagram yönetimi hikaye özelliğine daha dikkatli yaklaşmaya ve bu özelliği geliştirmeye karar verdiler. Özellikle alışveriş tutkunlarını mest edecek olan özellik sayesinde, istediğiniz ürüne etiket ekleyebileceksiniz.

Daha önce gönderinin altına yazılan fiyatların, şimdi gönderinin üzerinde olması ve tıkladığınız anda ilgili gönderiye ulaşmanız kesinlikle daha kullanışlı olmuş. Hikaye özelliğinin başarısını göz önüne alacak olursanız, bu özellik ile birlikte Instagram satıcılarının da karı yüksek oranda artacaktır. Özellikle biz kadınların ilgisini çeken özelliğin, kısa sürede herkes için kullanılabilir olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2018/06/12/instagram-adds-shopping-tags-directly-into-stories/
8
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
8
4
2
2
1