Rekabet Kızışıyor: LG G8 ThinQ, 4K LCD Ekran ile Gelecek!

23
4
2
2
2
Çin'den gelen bilgilere göre LG, G8 ThinQ ile birlikte ekran kalitesini daha da yukarı çekmek istiyor. Bu doğrultuda cihaz, 4K çözünürlüğünde LCD bir ekrana sahip olacak.

Akıllı telefonlara QHD çözünürlüğü ilk getiren şirket olan LG, gelecek yılın başında tanıtılması beklenen G8 ThinQ ile ekran çözünürlüğünü arttırmayı planlıyor. Çinli Ice Universe’ten gelen sızıntılara göre Güney Koreli teknoloji devi, 2019 model amiral gemileri ile birlikte 4K çözünürlüklü LCD ekranlara geçiş yapacak.

LG’nin en yeni amiral gemisi olan LG G7 ThinQ, QHD+ çözünürlükte bir MLCD+ panele sahip. 1000 nit parlaklığa sahip olan bu ekran, %30’a kadar güç tasarrufu sağlıyor. LG’nin söz konusu 4K ekranlarında nasıl bir teknoloji uygulayacağı henüz bilinmiyor fakat sızıntıya göre şirket, VR deneyimini geliştirmeye büyük önem veriyor.

LG şu anda büyük oranda yaz-sonbahar geçiş döneminde tanıtılması beklenen yeni amiral gemisi LG V40 ThinQ’e odaklanmış durumda. Yine de şirket, G8 ThinQ konusundaki çalışmalarına da başlamış durumda. 2019 yılında 4K ekranlı bir amiral gemisi tanıtacak tek şirket LG değil. Samsung’un da Galaxy S10 ile birlikte 4K OLED ekranını ortaya çıkarması bekleniyor.

Kaynak : http://www.techconfigurations.com/2018/06/lg-g8-thinq-to-feature-4k-lcd-display.html
23
4
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
4
2
2
2