1.000 Oyunculu Battle Royale Oyunu Mavericks: Proving Grounds İptal Edildi

42
6
2
2
1
Duyurulduğu günden beri oyuncular arasında oldukça konuşulan Mavericks: Proving Grounds oyunun geliştirilmesi durduruldu. Stüdyo, paylaştığı yazıda oyunun geliştirilmesinin neden durdurulduğunu da yazdı.

2017 yılında Project X olarak ortaya çıkan Mavericks: Proving Grounds, duyurulmasından bu yana Battle Royale oyunların geleceği olarak görülüyordu. Oyun, tek bir dünyada 1000 eşzamanlı oyuncuya ve aynı anda 12 km x 12 km'lik bir haritada 400 kişilik PvP moduna sahip olmayı hayal ediyordu. Ancak İngiltere’li Automaton Games stüdyosu, internet sitesinde oyunun artık geliştirilemeyeceğini ve sebebini açıklayan bir yazı paylaştı.

“Paul Cooper ve Paul Appleton, 30 Temmuz 2019 tarihinde Automaton Games Limited'in ortak yöneticileri olarak atandı. Yetersiz finansman nedeniyle Mavericks: Proving Grounds oyununun geliştirilmesi durduruldu. Ortak yöneticiler, “Deceit” oyununun lisanslanması sürecindedir, bu nedenle oyunun şu anki durumu ve geleceği ile alakalı herhangi bir değişiklik olmayacaktır."

Mavericks: Proving Grounds

Oyun, birçok kişiye göre günümüzün devi PUBG'ye benziyordu. Ancak muazzam oyuncu sayısı ve büyüklüğünün yanı sıra oyun, dinamik bir hava sistemi ve çevresel tahribat bulunan büyük bir oyuncu merkezi vadediyordu.

Ayrıca Mavericks: Proving Grounds, bu yıl SpatialOS oyun kitini kullanan ve iptal edilen ikinci oyun olma ünvanına da sahip oldu. Bir önceki iptal edilen oyun Bossa Studios tarafından geliştirilen Worlds Adrift idi. Improbable tarafından oluşturulan SpatialOS, tek bir oyun dünyasının aynı anda birden fazla sunucuya bölünmesine izin veren, böylece daha büyük harita boyutu, oyuncu sayıları ve daha karmaşık özellikler sağlayan bir bulut platformu. Şu anda teknolojiyi kullanan bir diğer dikkat çekici proje de Midwinter Entertainment tarafından geliştirilen Scavengers oyunu. Dolayısıyla bu oyunun da kötü bir sona varıp varmayacağını takip edeceğiz.

Kaynak : https://www.eurogamer.net/articles/2019-07-31-1000-player-battle-royale-mavericks-proving-grounds-canned-as-studio-shuttered
42
6
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
42
6
2
2
1