Opel Frontera'nın Dünya Lansmanı İstanbul'da Yapıldı: İşte Yepyeni SUV'un Tüm Özellikleri

4
3
2
0
0
Opel, Crossland'in yerini alacak yeni SUV'unu İstanbul'da tanıttı. "Frontera" isimli otomobil, dikkat çekmeyi başaracak gibi görünüyor.

Stellantis bünyesinde çalışmalarını sürdüren Alman otomobil devi Opel, bundan birkaç ay önce düzenlediği bir etkinlikte yepyeni SUV modeli "Frontera"yı duyurmuştu. Crossland'in yerini alacak otomobil, bugün İstanbul'da gerçekleştirilen etkinlikte resmen tanıtıldı. Bu arada; Frontera'nın aslında yeni bir isim olmadığını, Opel'in geçmişte bu isme sahip SUV sattığını söyleyelim. Peki Opel Frontera, tüketicilere neler vadediyor?

Aracın tasarımına baktığımız zaman sert hatlara sahip olacağını görüyoruz. Ancak Opel'in yeni tasarım dili, Frontera'da hemen kendini gösterecek. Bu bağlamda; markanın yeni ızgara tasarımı ve bununla birleşen LED far tasarımı, Frontera'da bizleri karşılayacak. Aracın arka kısmında ise parçalı aydınlatma tasarımı ve oldukça büyük bir Frontera ibaresi ile karşılaşacağız.

Karşınızda Opel Frontera

Opel Frontera

Opel Frontera'nın iç kısmına baktığımızda minimalist bir yaklaşım ile karşılaşıyoruz. 10 inç boyutlu tam dijital gösterge ekranı ile aynı boyuttaki bilgi-eğlence ekranına ev sahipliği yapan otomobil, bu iç tasarımla da tüketiciyi memnun etmeyi başaracak gibi görünüyor.

Opel

Opel, bugün düzenlediği etkinlikte yeni Frontera'nın hem hibrit hem de elektrikli motora sahip olacağını söyledi. Araçta, 1.2 litrelik hibrit sistemin yanı sıra, 300 kilometre menzile sahip elektrikli seçenek bulunacak. 

Opel Frontera fiyatı

Birkaç ay sonra Türkiye'ye gelmesi beklenen otomobilin Türkiye satış fiyatına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı. Gazeteci Emre Özpeynirci, B-SUV segmentindeki otomobilin 24 bin eurodan başlayan fiyatlarla satın alınabileceğini söyledi.

Opel'in İngiltere'de neden Vauxhall ismini kullandığını biliyor muydunuz?

Kaynak : https://www.media.stellantis.com/em-en/opel/press/world-premiere-of-new-opel-frontera-all-electric-opel-suv-available-for-around-29-000-in-germany
4
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
3
2
0
0