51. Bölge’deki Uzaylı Sırlarını Çalmak İçin 200 Bin Kişi Gönüllü Oldu

138
21
15
2
2
Facebook üzerindeki bir sayfa, uzaylılarla ilgili çalışmaların yürütüldüğü düşünülen 51. Bölge'ye girme konusunda bir etkinlik başlattı. Yaklaşık 200 bin kişi, etkinliğe katılacağına dair imza atarken bir o kadar kişi de etkinliğe katılmayı düşüneceğine dair imza attı.

Facebook üzerinden oluşturulan bir etkinlik için yaklaşık 200 bin kişi imza attı. Etkinliğin amacıysa görenleri şaşkına uğrattı.

'51. Bölge'yi Talan Edelim, Hepimizi Birden Durduramazlar' şeklinde bir isme sahip etkinlik. 20 Eylül'de şafak vaktinde Hava Kuvvetleri bölgesine yakın bir yerde toplanarak bir saldırı düzenlemeyi planlıyor. Etkinliği düzenleyen kişi, uzaylıları görmek amacıyla etkinliği başlattı.

51. bölge

Şu ana kadar yaklaşık 200 bine yakın kişinin katılmak için imza attığı etkinlikte 200 bine yakın kişi de 'etkinliğe katılmayı düşünüyorum' şeklinde imza verdi.

Etkinliğin çok büyük ihtimalle şaka olduğu düşünülüyor. Etkinliği açan sayfanın mizah içeriği paylaşmasının yanı sıra aklı yerinde olan kimsenin dünyanın en güvenli alanlarından birini yağmalama amacıyla bölgeye yaklaşmayı planladığına ihtimal verilmiyor.

51. bölge

Yine de saldırının ciddi olması durumunda birinci saldırı dalgası, yeşil oklarla işaretlenen yerlerden başlayacak. İkinci dalgada kırmızı ve mavi oklarla belirtilen yerlerden saldırı düzenlenecek. Siyah okla belirtilen alandaysa bir kazı çalışması yapılarak tünel ekipleri işe koyulacak. Tabii ki bunların hepsinin basit bir şakadan ibaret olduğu düşünülüyor.

Basının yanılması ve etkinliğin gerçek olması durumunda da son derece gizli olan ve içerisinde demir teller, radarlar ve ağır teçhizatlı askerler bulunan bölgeye girmenin tam anlamıyla imkansız olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki içeri girmeye çalışanların mermiden hızlı koşmadığını ya da Terminatör filminden fırlamadıklarını düşünüyoruz. Aksi takdirde dünya tarihine adını altın harflerle yazılacak bir etkinliğin bizleri beklediğini söyleyebiliriz.

51. bölge

Toplamda 1,2 milyon hektar ve 12.950 kilometrekare üzerine kurulu olan 51. Bölge, yasaklı bir hava sahası olarak biliniyor. 1955 yılında ABD Hava Kuvvetleri'nin kurulduğu bölge, yüzlerce nükleer silah testinin yanı sıra uzaylılarla ilgili çalışmaların yapıldığı söylentilerine konu olmasıyla tanınıyor.

Tabii ki Webtekno olarak bu konuyu daha önce ele almıştık. Uzaylılar gerçekten 51. Bölge'de bulunuyor mu ya da 51. Bölge'de neler yapılıyor soruları, daha önceden bizim de aklımıza takılmıştı. Bu konuya ilişkin videomuza, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.livescience.com/65899-area-51-summer-raid.html
138
21
15
2
2
Emoji İle Tepki Ver
138
21
15
2
2