Airpods’un Rakibi Xiaomi Mi Airdots Pro İncelemesi

37
26
3
1
1
Airpods katili Xiaomi Airdots Pro'yu sizler için inceledik.

Kulaklık sektöründe kablosuz kulaklıkların çıkmasının ardından tüm markalar, bir çeşit rekabetin içerisine dahil oldu. Kendinden fazlasıyla bahsettiren Apple da bu yarışta birinci gibi görünse de Apple’ın izlediği yüksek fiyat politikası sonucunda rakiplerinin de bir Pazar payı bulunuyor.

Normal şartlar altında yüksek fiyatlı ithal ürünlerin fiyatlarının biraz uçuk olmasının sebebini döviz kurlarının yüksekliğiyle açıklayabiliyoruz ancak Airpods’ların yüksek fiyatı dolar kullanan ülkelerde bile konuşulur duruma gelmişti.

Tam da bu noktada “amiral gemisi katili” olarak adlandırdığımız marka olan Xiaomi, “Airpods katili” kulaklıklarını tanıttı.

Piyasaya hızlı bir giriş yapan Xiaomi, birinci parti mallarını 4 dakika içerisinde tüketerek herkesin ilgisini çekti. Xiaomi’nin kullanıcılarına sunduğu en önemli şey ise düşük fiyat politikası oldu. En bariz örneği ele alacak olursak en büyük rakibi olan Airpods ile arasında 500 TL'lik bir fark bulunuyor. Anlayacağınız bu 'fiyat farkı' küçümsenecek bir fark değil.

Xiaomi Mi Airdots Pro, dokunmatik özelliğiyle çağrı yanıtlama ve reddetme, müzik durdurma ya da değiştirme gibi işlemleri kolayca yerine getirmenizi sağlarken aynı zamanda kablosuz kulaklıkların en önemli özelliklerinden biri olan uzun şarj süresiyle de kullanıcılara endişesiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. 10 saat süren pil kapasitesiyle gün içerisinde rahat rahat müzik dinleyebileceksiniz. Tüm bunların yanı sıra şarjınızın bitmesi durumunda cihazın tamamen şarj olması için yalnızca 1 saat yeterli olacaktır.

Ürünün Teknostore sayfasına ulaşmak ve daha fazla bilgi sahibi olmak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

37
26
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
37
26
3
1
1