Amazon Prime Day başladı: Prime Video Keyfinizi Katlayacak Prime Day Fırsatları

15
3
2
2
1
Tüm dünya ile birlikte Türkiye’de de 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Amazon Prime Day, bugün başladı. Türkiye’deki Prime üyeleri her kategoriden binlerce üründe müthiş fırsatların yanı sıra, Amazon Prime Video ile geniş bir seçkiden dizi, film ve belgesellerin keyfini çıkarabiliyor. Prime Video keyfinizi katlayacak Prime Day fırsatları ve güncel Prime Video içeriklerini sizin için derledik.

Amazon Prime’ın geçtiğimiz yıl, Türkiye’de hizmete girmesinin ardından tüm dünyada düzenlenen Prime Day heyecanı da Türkiye’deki Amazon müşterileriyle buluşmuştu.. Geçtiğimiz yıl, ürünlerin gerçek anlamda indirimli olarak satıldığı Prime Day, internetten alışveriş konusunda elde edebileceğimiz avantajı bizlere gösterdi. Üyelere özel indirimlerin sunulduğu, hızlı ve güvenli kargo hizmeti sağlayan, Prime Video ve Prime Gaming platformlarını da içeren Prime aboneliği aylık 7,90 TL’lik fiyatıyla da büyük ilgi gördü.

Bu yıl 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek Amazon Prime Day boyunca Prime üyeleri aralarında TV, görüntü sistemleri, soundbarların da bulunduğu her kategoriden binlerce üründe müthiş fırsatların yanı sıra, Amazon Prime Video ile aralarında Amazon Originals içeriklerinin de bulunduğu geniş bir seçkiden dizi, film ve belgesellerin keyfini çıkarabiliyor.

amazon prime day

Amazon müşterileri bu yıl ayrıca Prime Day kutlamaları kapsamında yayınlanan üç bölümlük Prime Day Show ile dünya yıldızları Billie Eilish, H.E.R. ve Kid Cudi konserlerine erişim sağlayabiliyor. 17 Haziran’da Prime Video’da Türkçe altyazı seçeneğiyle yayına giren üç bölümlük serisinin tamamına, Prime üyesi olma şartı olmaksızın tüm Amazon müşterileri 30 gün boyunca ulaşabiliyor. Sizler için Prime Video keyfinizi katlayacak Prime Day fırsatları ve güncel Prime Video içeriklerini derledik.

Amazon Prime üyesi olarak, Prime Day boyunca bu listedeki ürünleri cazip fiyatlarla edinebilir; önerdiğimiz içeriklere Prime Video aracılığıyla primevideo.com ya da tablet, akıllı telefon ve akıllı TV’lerindeki Prime Video uygulamasından Türkçe altyazı seçeneğiyle ulaşabilirsiniz.

Prime Video keyfinizi katlayacak Prime Day fırsatları

  • Vestel televizyonlarda 600 TL indirim
  • Grundig TV ve soundbarlarda 500 TL indirim
  • LG TV ve soundbarlarda 500 TL indirim
  • Philips TV ve soundbarda 500 TL indirim
  • Samsung TV ve soundbarlarda 500 TL indirim
  • Sony TV ve soundbarlarda 750 TL indirim
  • JBL kulaklıklar ve hoparlörlerde %30’a varan indirimler
  • Jabra kulaklıklarda %30’a varan indirimler
  • Urbanears kulaklıklarda %30’a varan indirimler
  • Projektörlerde 500 TL'ye varan indirim

Prime Day’de Prime Video keyfinizi katlayacak dizi, film ve programlar:

Kendi neslinin en iddiali aktörlerinden Michael B. Jordan başrolde: Without Remorse (Acımasız)

Hikayesini orijinal Prime dizisi Jack Ryan’dan da tanıdığımız Tom Clancy’nin yazdığı Without Remorse, karısının öldürülmesiyle bir intikam savaşı vermeye başlıyor. IMDb değerlendirmesi düşük gelebilir, ancak saf bir aksiyon izlemek isteyenler için kesinlikle tavsiye ederiz.

Komedyen Eddie Murphy, 33 yıl aradan sonra aynı rolde: Coming 2 America:

Bundan 33 yıl önce vizyona giren Coming to America filmi, klasik Amerikan komedisinin en kült filmlerinden birisiydi. Yıllardır batı komedisini sevenlerin izlediği filmde, bir Afrika ülkesinde kral olan Akeem’in ABD’ye gelişine tanık olmuş, iki farklı kültürün arasındaki mesajı bol çatışmaya bol bol gülmüştük. Şimdi aynı macera yine Eddie Murphy’nin klasikleşen üslubu ile devam ediyor.

Gerilime doyacağınız dizi Them (Ötekiler): 

Özellikle 2020’de yaşanan toplumsal olaylarla bir kez daha görüyoruz ki ırkçılık, tarihte hiç görülmediği kadar hassas bir konu haline geldi. Dolayısı ile bu da dönemin sinema ve TV hikayelerine ciddi şekilde etki ediyor. Siyahi bir ailenin yaşadığı olayları konu alan Them dizisi de bu konudaki en ciddi örneklerin başında geliyor. Tabii bu kez hikayenin içerisinde bolca paranormal olay da var. 

Tek oturuşta bir sezonunu izleyebileceğiniz yeni dizilerden Panic: 

Toplumun varlıklı kesimi ile orta direk dediğimiz kesmi arasındaki fark giderek açılıyor. Varlıklılar artık istediklerine daha kolay ulaşıyorlar, ancak orta direkler istedikleri için daha fazla çalışmak zorundalar. Dünyanın bu gidişatını ABD’nin pek de duyulmayan küçük bir kasabasında yaşananlar ile anlatan Panic, soluksuz şekilde tek seferde izleyebileceğiniz dizilerden.

Herkes için zaferle sonuçlanan bir özgürlük savaşı: The Underground Railroad (Yeraltı Demiryolu):

ABD İç Savaşı öncesinde, kıtanın güney yakasındayız. Kölelik, o dönem ve o coğrafya için çok normal karşılanıyor. Ancak normal karşılamamız gereken bir başka detay da bu soruna karşı mücadele edenler oluyor. Kölelikten kurtulmak isteyen genç Kora’nın, o bölgedeki herkesin hayatını kurtaracak bir buluş yapmasını izliyoruz.

Tüm bu içeriklere ayda 7,90 TL’ye Amazon Prime aboneliği ile ulaşabilirsiniz. Üstelik Prime Day boyunca, hiçbir ek ücret ödemeden avantajlardan erken haberiniz olsun:

prime day

Prime üyeleri Prime Video’nun yanı sıra, bedava ve hızlı kargo ayrıcalıkları, üyelere özel indirimler, Prime Gaming aracılığıyla ücretsiz oyunlar, oyun içi ayrıcalıklar ve her ay bir Twitch yayıncısının kanalına abonelik gibi ayrıcalıklardan da faydalanabiliyor. Prime üyesi değilseniz, ayda sadece ₺7.90 karşılığında üyeliğinizi başlatabilir veya 30 günlük deneme süresinden faydalanabilirsiniz.

21 - 22 Haziran boyunca devam edecek Amazon Prime Day boyunca, internetten alışverişte gerçek anlamda indirimli ürünlerin satıldığını görebilirsiniz. Prime aboneleri ise bu indirimlerden daha erken haberdar oluyor, üstelik siparişler hızlı teslimat garantisi ile veriliyor. Buraya tıklayarak tüm Prime Day fırsatlarına göz atabilir, Amazon Prime abonesi olabilirsiniz.

15
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
2
2
1