Ant-Man and the Wasp'i Anlayabilmeniz İçin Önceden İzlemeniz Gereken 3 Film

25
7
5
5
4
Marvel sinematik evrenine bir yerden dahil olmak isteseniz de nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız, Ant-Man the Wasp de bu sorunu yaşamayacaksınız.

Marvel'ın aldığı kararla yepyeni bir sinematik evrene geçerek geçmişe sünger çekmesi hayranlarının hoşuna gitti. Şu ana değin 19 farklı filmle Marvel hayranları mest oldu olmasına ama seriye bir türlü giremeyenler biraz şikayetçi.

Marvel'ın sinematik dünyasını hangi sırayla ve nasıl izleyebileceğiniz belki farklı bir yazımızın konusu olabilir. Ancak Ant-Man the Wasp'i keyif alarak ve anlayarak izlemeniz için deneyimlemeniz gereken sadece üç Marvel filmi var.

3. "Avengers: Infinity War" (2018)

Avengers listemizin son sırasında çünkü Ant-Man and the Wasp'ı anlamanız için bu filmin tamamını izlemenize gerek yok. Yine de bu filmi izlemediyseniz ve Ant-Man'in yeni filmine dair bir şeyler kapmak istiyorsanız filmin sonundaki ilk credits videosunu izlemeniz yeterli.

2. "Ant-Man" (2015)

Sizlere ilginç gelebilir ama Ant-Man'i izlemeniz Ant-Man and the Wasp için hiç gerekli değil. Sadece filmi izleyip bitirdiğinizde geçmişe dönük bir takım soru işaretleriniz olabilir.

1. "Captain America: Civil War"

Ant-Man the Wasp'i izlemeniz için izlemenizi kesinlikle önerdiğimiz film Captain America: Civil War olacak. Rudd'ın iki senelik mahkumiyetine anlam verebilmeniz ve filmin başlangıç sahnelerini daha iyi idrak edebilmek için Civil War'ı izlemeniz gerekecektir.

Kaynak : http://www.businessinsider.com/ant-man-and-the-wasp-marvel-movies-to-watch-before-seeing-2018-6
25
7
5
5
4
Emoji İle Tepki Ver
25
7
5
5
4