Apex Legends'a, Kısa Bir Süreliğine Solo Modu Geliyor

10
5
4
1
1
Popüler hayatta kalma oyunlarından bir tanesi olan Apex Legends, 13-27 Ağustos tarihleri arasında bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Etkinlikler kapsamında Apex Legends, solo modunda oynanabilecek.

Video oyun sektörüne son birkaç yıldır hakim olan türün hayatta kalma oyunları olduğu yadsınamaz bir gerçek. PUBG ile başlayan bu süreç Fortnite'ın piyasaya sürülmesiyle biraz daha genişledi ve geçtiğimiz aylarda piyasaya sürülen Apex Legends'la da iyiden iyiye yayıldı. Şimdiki haberimizse bu oyun türünün en yeni üyelerinden olan Apex Legends'la ilgili.

Apex Legends, önümüzdeki hafta yeni bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Bu etkinliğin en dikkat çekici yanı ise oyuna kısa süreliğine getirilecek bir mod. Bu mod, oyunları tek oynamayı seven oyunseverleri çok yakından ilgilendiriyor.

apex legends

Apex Legends, bugüne kadar bir takım oyunuydu. Bu, bir bakıma güzel bir şey çünkü en azından yalnız olmanın risklerini düşürüyor. Ancak kimi oyuncularsa takım arkadaşlarına ihtiyaç duymuyorlar. Oyuna şimdi ise "The Iron Crown Collection" (Demir Taç Koleksiyonu) isminde bir etkinlik geliyor ve bu etkinlik kapsamında oyuncular, bireysel yeteneklerini sergileyebilecekler.

Etkinliğin duyurusu Apex Legends'ın resmi Twitter hesabından yapıldı. Yapılan açıklamalarda bu etkinliğin 13-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşeceği ifade edildi. Yani Apex Legends'ın solo modu, 13-27 Ağustos arasında deneyimlenebilecek. Etkinlikle ilgili bir de video yayınlayan Apex Legends, bu modun nasıl olacağına dair bir önizleme imkanı sunuyor. Görünen o ki, Apex Legends'ın solo modu, tıpkı Fornite ve PUBG'de olduğu gibi olacak ve büyük değişiklikler içermeyecek.

İşte o paylaşım:

Kaynak : https://www.destructoid.com/solo-mode-comes-to-apex-legends-for-a-limited-time-563098.phtml
10
5
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
10
5
4
1
1