Apple Card Kullanıcılarının İmzalayacağı Sözleşme Ortaya Çıktı

23
5
3
1
0
Bankalardan bir kart almadan önce sayfa sayısı bir hayli fazla olan sözleşmeleri imzalamamız ve bu kartla ilgili yükümlülükleri kabul etmemiz gerekiyor. Apple'ın yeni ödeme yöntemi Apple Card'ı almak için kullanıcıların onaylaması gereken sözleşme ise PDF formatında ortaya çıktı.

Silikon Vadisi devi Apple, zaman zaman yeni teknolojilerini tanıtmasıyla gündeme geliyor. Geçtiğimiz aylarda yeni ödeme yöntemi Apple Card'ı duyuran şirket, kullanıcıları tarafından olumlu yönde geri dönütler toplamıştı.

Kredi kartı yerine geçen ve Apple Card ismine sahip olan fazlasıyla sade görünümlü kart için Apple, yatırım bankası Goldman Sachs ile iş birliğine gitmişti.

Apple Card

Goldman Sachs'in internet sitesinin şartlar ve koşullarla ilgili dokümanların listelendiği sayfada bugün, Apple Card kullanıcılarının Apple Card'a sahip olabilmek için imzalamaları gereken bir doküman keşfedildi. 

15 sayfa uzunluğunda olan bu dokümanda, Apple ID ve çift faktörlü doğrulamanın mecbur tutulduğu gibi detaylar yer alıyor. Bahsi geçen dokümana buradan ulaşabilirsiniz.

Apple Card

Parasal işlemlerin gerçekleşeceği banka olan Goldman Sachs tarafında, dikkatleri üzerine çeken bir açıklama bulunuyor. Yaptığı açıklamada Goldman Sachs, yazılımlarında veya donanımlarında oynama yapılmış veya jailbreak içeren cihazlara sahip kullanıcılardan söz ediliyor.

Jailbreak içeren cihazlar ile Apple Card hesabına giriş yapmaya çalışan kullanıcıların hesaplarına limit getirilebileceği veya şartlar ve koşullarda hâlihazırda kabul etmiş olacakları şekilde tamamen kapatılacağı gibi detaylardan bahsediliyor.

Fiziksel Apple Card'ın tamamen titanyum elementinden üretilmesi ise bu kartın dayanıklılığını ve eşsiz olmasını öne çıkarıyor.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/08/02/goldman-sachs-apple-card-customer-agreement/
23
5
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
5
3
1
0