Tim Cook Açıkladı: Apple Card Ağustos Ayında Kullanıma Açılıyor

16
5
3
2
0
Apple'ın kredi kartı Apple Card nihayet piyasaya sürülüyor. Kayıtlarını yaptıracak olan ABD vatandaşı Apple kullanıcıları Ağustos ayıyla beraber Apple Card'larına kavuşacaklar.

Teknoloji şirketleri kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda yeni ürünlerini tasarlayıp duyurusunu gerçekleştiriyorlar. Bu taktiği izleyen şirketlerin sektörde tutunması çok daha kolay oluyor.

Mart ayında düzenlediği etkinlikte sıradan kartlara göre çok daha avantaja sahip olan Apple Card'ı tanıtan Apple, bu kartın yaz ayları içerisinde son kullanıcı için yayınlanacağını da sözlerine eklemişti.

tim cook

Apple kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği kredi kartı Apple Card için Apple'ın en yetkili ismi CEO Tim Cook yeşil ışığı yaktı. Apple'ın 2019 Q3 değerlendirmesini yaptığı etkinliği sırasında Cook, Apple Card programının Ağustos ayıyla beraber başlayacağını duyurdu.

iOS 12.4 ve üstü olan tüm Apple iPhone'larda kullanıma uygun olan Apple Card ilk adımda sadece ABD sınırları içerisinde geçerli olacak. Wallet uygulaması içerisinden bir Apple Cash hesabıyla beraber kullanılan Apple Card hakkında diğer ülkelerle ilgili herhangi bir bilgi ne yazık ki bulunmuyor.

apple card

ABD'de bulunsanız bile Apple Card'a sahip olamayabilirsiniz zira Apple Cash'i kullanabilmek için Apple, kullanıcılarının bir sosyal güvenlik numarası (ABD vatandaşlarına ait kimlik numarası) girmesini talep ediyor.

Hâlihazırda bir süredir Apple çalışanları tarafından gerçek hayatta test edilen Apple Card'ın tasarımının şıklığı ve üzerinde herhangi bir kişisel bilginin yer almaması, kullanıcıların bu karta bir önce sahip olmalarındaki büyük isteklerinin nedenlerinden birisi.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/07/30/apple-card-august-release-confirmed/
16
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
16
5
3
2
0