Apple’ı Bu Sefer ‘Kalitesiz Donanımla Üretildiği’ Gerekçesiyle iPhone Kullanıcıları Dava Etti!

0
0
0
0
0
iPhone sahibi olan bir grup kullanıcı, Apple’ı kalitesiz ve yetersiz donanımlarla üretilen iPhone’lar yüzünden dava etti.

Kullanıcıları tarafından stabil çalışması sebebiyle her zaman övgüyle bahsedilen iPhone’lar, bu sefer tam tersi bir haberle karşımıza çıktı. Bazı iPhone 6 ve 6 Plus kullanıcıları, Apple’ı kalitesiz dokunmatik ekran ürettikleri gerekçesiyle dava etti. Söz konusu davanın detayları da kamuoyu ile PDF olarak paylaşıldı.

Telefonları parçalarına ayırıp teker teker incelemesiyle bilinen iFixit ekibi de zamanında yaptığı iPhone 6 incelemelerinde benzer problemi dile getirmişti. iFixit, iPhone 6 ve 6 Plus’ın dokunmatik ekran çiplerinin zamanla bozulduğunu ve tamir edilmesi gereken çipin yerleştirilme işleminin çok zor olduğunu açıklamıştı. Üstelik masraflı olması da cabası.

Olayı ciddileştiren bir başka konu ise kullanıcılar, yaşanan bu sorundan Apple’ın haberinin olmasına rağmen çözmek için bir şey yapmadığını ve tamir için de ücret talep ettiğini belirttiler.

Apple ve kullanıcı taraflarında durum bundan ibaret. Davanın hangi seyirde ilerlediğine dair bir haber alırsak sizleri bilgilendireceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0