Parçalarına Ayrılan Apple Mac Pro ile Peynir Rendelendi (Video)

75
7
6
5
5
Apple'ın geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına da sunduğu yeni Mac Pro, parçalarına ayrıldı. iFixit ekibi tarafından yapılan işlemler, yeni Mac Pro'nun içinin nasıl göründüğünü ortaya koyarken peynir rendeleme konusundaki performansını da gösteriyor.

ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın geçtiğimiz aylarda duyurduğu yeni Mac Pro, hayatımıza büyük tartışmalarla girdi. Çünkü Apple'ın yeni masaüstü bilgisayarı hem tasarımı hem de fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Kimi kesimler Mac Pro'nun fiyatının uygun olduğunu söylerken kimi kesimler ise 6.000 dolarlık başlangıç fiyatının ABD için bile yüksek olduğunu söylediler. 

Apple'ın yeni Mac Pro'su, geçtiğimiz günlerde de Türkiye pazarına giriş yaptı. Tahmin edebileceğiniz üzere Apple Mac Pro'nun Türkiye fiyatı da gündeme bomba gibi düştü. Çünkü eğer bu bilgisayarı yüksek donanım özellikleriyle satın almak isterseniz, yarım milyon TL kadar ödeme yapmanız gerekiyor. Peki aynı paraya bir ev ya da lüks bir araç alabileceğiniz bu bilgisayarın içinde ne olduğunu merak ettiniz mi? Artık Mac Pro'nun içinin nasıl olduğunu biliyoruz.

Apple Mac Pro

YouTube için çektikleri teknoloji videolarıyla dikkatleri üzerine çeken "iFixit" ekibi, Apple'ın en yeni masaüstü bilgisayarını incelemeye aldı ve bu bilgisayarın içini açtı. Sadece bununla da yetinmeyen ekip, yeni Mac Pro'nun tartışmalı tasarımına da yakından baktı. Şöyle ki; Apple'ın yeni Mac Pro'su daha çok peynir rendesine benzetilmiş, hatta bu konuyla ilgili sık sık dalga da geçilmişti. Yayınlanan video, Mac Pro'nun gerçek bir peynir üzerindeki performansını da ortaya koyuyor.

Görünüşe göre Apple, yeni Mac Pro'sunda her detayı düşünmüş. Çünkü iFixit ekibi yeni Mac Pro'yu zaten sayısı çok az olan parçalarına ayırmaya başladığında, bu bilgisayarın her detay düşünülerek geliştirildiği açıkça görülebiliyor. Ayrıca video, Mac Pro'nun fazlasıyla tartışmalı olan tasarımının, peynir rendeleme konusunda da fazlasıyla başarılı olduğunu ortaya koyuyor. Dilerseniz artık sizleri, Apple Mac Pro'nun parçalarına ayrıldığı o video ile baş başa bırakalım.

Apple Mac Pro'nun parçalarına ayrıldığı video

Kaynak : https://mashable.com/video/ifixit-apple-pro-first-look/
75
7
6
5
5
Emoji İle Tepki Ver
75
7
6
5
5