Apple TV+'ın Yeni Dizisi 'Servant'ın İlk Fragmanı Yayınlandı

6
1
0
0
0
Apple TV+'ın gerilim türündeki yeni dizisi 'Servant'tan ilk fragman geldi. Yönetmen M. Night Shyamalan'ın televizyon dünyasına geri döneceği Servant'ın fragmanı yayınlandı.

Apple TV+, 1 Kasım'da 'The Morning Show', 'See', 'For All Mankind' ve 'Dickinson' gibi dizilerle hizmete başladı. Ancak bu yapımların hiçbiri, gün geçtikçe rekabetin arttığı yayın dünyasında beklenen yankıyı uyandıramadı. Apple, beklenen çıkışı yakalamak için yönetmen M. Night Shyamalan'ın yeni dizisi 'Servant'a güveniyor.

Servant, yeni doğan bebeklerini kaybederek tarif edilemez bir trajedinin ardından yas tutan Philadelphialı bir çiftin hikayesini konu alıyor. Çift, yaşadıkları büyük trajediyle başa çıkabilmek için alışılmadık bir yönteme başvurarak, sallanan evlilikleri için uyguladıkları terapinin bir parçası olarak bebeklerine çok benzeyen oyuncak bir bebek alıyorlar. Oyuncak bebekle ilgilenmesi için gizemli bir kadını dadı olarak işe alan çift, aslında gizemli bir gücün eve girmesi için kapıları sonuna kadar açıyor.

servant dizi apple tv+

Dizinin başrollerindeki çifti, Toby Kebbell ve Lauren Ambrose canlandırıyor. Yardımcı oyuncular arasında Game of Thrones'ta Myrcella Baratheon olarak rol alan Nell Tiger Free ve Harry Potter'ın en yakın arkadaşı Ron'u canlandıran Rupert Grint gibi önemli isimler yer alıyor. Shyamalan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin yapımcılığını BAFTA adayı yapımcı ve yazar Tony Basgallop üstlendi. 

Shyamalan, 2015 ve 2016 yıllarında 2 sezon oynayan Fox dizisi 'Wayward Pines'ın ardından televizyon dünyasına geri dönecek. Apple TV+'ın gerilim türündeki yeni dizisi ilk bölümüyle 28 Kasım'da yayınlanacak.

Servant fragmanı:

Kaynak : https://www.wired.com/story/m-night-shyamalan-apple-tv-show/
6
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
1
0
0
0