9
7
0
0
0

Son birkaç yıldır sanal arkadaşlık uygulamalarına olan ilgi giderek artıyor. Özellikle içinde bulunduğumuz bu koronavirüs günlerinde yeni insanlarla tanışıp sohbet edebileceğimiz uygulamalar büyük ilgi görüyor.

Biz de bu içeriğimizde hazır 14 Şubat da gelmişken yeni insanlarla tanışabileceğiniz 4 farklı mobil uygulamaya yakından bakacağız. Dilerseniz gelin, hiç vakit kaybetmeden listemize geçiş yapalım.

Tinder

Tinder

İnternette vakit geçiren herkesin en az bir kere adını duyduğu Tinder, iOS ve Android platformları için geliştirilen bir arkadaşlık uygulaması olarak biliniyor. Kullanıcıların bulundukları konuma yakın olan insanlarla karşılaştırıldıkları bu platformda konuşmak istediğiniz kişileri sağa, konuşmak istemediklerinizi de sola kaydırarak bir eşleşme edinebilirsiniz. Eğer beğendiğiniz kişi de sizi beğenirse uygulama size bir bildirim gönderir ve hemen konuşmaya başlayabilirsiniz.

Badoo

Badoo

Badoo, dünya genelinde Tinder'la birlikte en çok kullanılan uygulamalardan bir tanesi olsa da ülkemizde Tinder'ın gölgesinde kalmış bir uygulama. Güvenliğe fazlasıyla önem veren Badoo, sahte profilleri göndereceğiniz bir uyarı mesajıyla değerlendirip iptal ediyor.

Azar

Azar

Özellikle sosyal medya platformlarına verdiği reklamlarla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Azar, Tinder'ın aksine bir görüntülü sohbet uygulaması olarak biliniyor. Uygulama, yeni arkadaşlıklar kurmanın yanı sıra dil geliştirmek için de tercih ediliyor. Uygulamayı açtıktan sonra biriyle eşleşmeyi bekliyorsunuz ve eşleşince de konuşmaya başlayabilirsiniz.

happn

happn

Yine konum tabanlı bir uygulama olan happn, herhangi bir yerde karşılaştığınız kişilere ait profilleri gösteren bir uygulama. Eğer beğendiğiniz kişi de sizi beğenirse bu bir 'crush' anlamına geliyor ve sohbet etmeye başlıyorsunuz.

14 Şubat öncesinde yeni insanlarla tanışıp sohbet edebileceğiniz uygulamaları derlediğimiz yazımızın burada sonuna geliyoruz. Uygulamalar hakkında daha fazla bilgi edinmek için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilirsiniz.

9
7
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
7
0
0
0