Avengers: Endgame Neden Üç Saatlik Bir Film Oldu?

72
29
5
4
3
Herkes sevdiği bir filmin uzun sürmesini ister. Ancak çok az kişi Marvel'ın üç saatlik bir Avengers: Endgame ile karşımıza çıkmasını bekliyordu. Peki film tam olarak neden bu kadar uzun sürdü?

Marvel Sinematik Evreni’nin birinci bölümü, 26 Nisan’da vizyona girecek Avengers: Endgame ile sona erecek. Filmin yönetmenliğini gerçekleştiren Russo kardeşler, seyircilerin 3 saatlik bir yapım ile karşılaşacaklarını çoktan açıklamış durumdalar. Peki böylesine dinamik ve beklentilerin yüksek olduğu bir film neden 3 saat gibi uzun bir süre sürdü?

Aslına bakacak olursanız bu sorunun basit bir yanıtı bulunuyor; sizin için ya da sizin yüzünüzden. Christopher Markus, 20’den fazla filmin finali niteliğinde olan Avengers: Endgame’in kısa bir film olmasının çok da mümkün olmadığını belirtiyor. Daha iyi açıklamak gerekirse Endgame, 44 saatlik bir maceranın sonu olacak.

Avengers: Endgame, 20’den fazla filmin ve bu filmlerde yer alan onlarca karakterin ortak noktası olacak. Dolayısıyla böylesine geniş bir evrenin finalini 85 dakikaya sığdırmaya çalışmak ‘bir şeylerin’ eksik kalmasına neden olurdu. Ancak daha da önemlisi neredeyse hiçbir seyirci Marvel’ın konuyu hızlı bir şekilde finale bağlamasını istemiyor.

Dolayısıyla Avengers: Endgame uzun bir film olacak çünkü herkes böyle olmasını istiyor. 26 Nisan’da vizyona girecek filmin biletleri ön siparişe açıldı ve film, daha ön sipariş sırasında rekor kırmaya başladı. Avengers: Endgame’in tarihin en iyi ilk hafta sonu hasılatı elde eden film ve sinema tarihinin en iyi hasılat toplayan filmlerinden biri olması bekleniyor.

Kaynak : https://bgr.com/2019/04/03/avengers-endgame-runtime-russo-brothers-interview/
72
29
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
72
29
5
4
3