Yok Artık: Avengers: Endgame Biletleri eBay’de 10,000 Dolara Satılıyor

45
10
2
1
1
Marvel’in son filmi Avengers: Endgame’in ilk seans biletleri için eBay’de açılan açık arttırmalarda fiyatlar 10 bin doları zorluyor.

Marvel Sinematik Evreni’nde ilk üç fazın son filmi olan Avengers: Endgame, serinin hayranları tarafından çok büyük bir heyecanla bekleniyor. Öyle ki eBay’de filmin ilk seansının biletleri, açık arttırmalarda oldukça yüksek fiyatlara çıktı.

Hayranlara salon ve bilet yetiştiremeyen Disney, muhtemelen filmin gördüğü ilgiden oldukça memnun. Filmin bir milyar dolar barajını rahatlıkla aşması bekleniyor. Hatta, yeterince çok salonda gösterime girmesi durumunda film daha açılış haftasından bir milyar doları zorlayabilir. Bu yoğun ilgi de bazı insanlara kazanç kapısı olmuş durumda.

eBay’de filmin ilk gösterimleri için olan biletler satışa çıktı. Bu koltuklar için verilen teklifler ise oldukça hızlı yükseliyor. Biletler için hayranların gözden çıkardıkları para neredeyse 10 bin doları bulmuş durumda.

eBay’de bir AMC sinema salonunda 28 Nisan için açılan açık arttırmada, iki bilete verilen teklif 9199 doları bulmuş durumda. Sitedeki diğer biletler de oldukça yüksek fiyatlardan listelenmiş durumda. New Jersey’deki bir sinemada açılış akşamı için alınmış iki bilet, 2500 dolara satışa sunuldu. Genel olarak ise bilet fiyatları 50 dolar ile 250 dolar arasında değişiyor.

Endgame, ABD’li Fandango sinemaları için en çok ön satış alan film unvanını resmi olarak aldı. 2015’in Star Wars: The Force Awakens filmini geride bırakan film, Disney’in şimdiye kadar en çok para kazandığı film olma yolunda ilerliyor.

Avengers: Endgame ülkemizde 25 Nisan’da gösterime girecek.

Kaynak : https://comicbook.com/marvel/2019/04/03/avengers-endgame-tickets-ebay-ten-grand-expensive/
45
10
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
45
10
2
1
1