Şampiyonlar Ligi Finaliyle İlgili Sosyal Medyada Yapılan En Komik Paylaşımlar

209
22
6
5
4
Şampiyonlar Ligi’nin finalinde karşı karşıya gelen PSG ve Bayern Münih takımlarında gülen taraf Alman panzeri Bayern Münih oldu. Bizler de sizlere bu maçla ilgili sosyal medyada yapılan birbirinden komik paylaşımları sunacağız.

Bu gece dünyanın en büyük etkinliklerinden biri olan Şampiyonlar Ligi’nin finali gerçekleşti. Futbol şöleniyle tamamlanan Bayern Münih - PGS maçında 1-0’la gülen taraf, çeyrek finalde Barcelona’yı 8-2’yle geçen Bayern Münih oldu. Bu efsane gece, sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. Sosyal medyada 25 Milyon etkileşimi hedefleyen UEFA bunu başardı mı bilmiyoruz, ancak Twitter başta olmak üzere tüm sosyal medya platformlarında en çok konuşulan konu bu maç oldu. 

Bizler de sizlere bu efsane maç için Türk izleyiciler tarafından yapılan birbirinden komik paylaşımları sunacağız. Futbolun en önemli gecesi olarak gösterilen bu final, seyir zevkiyle bizleri mest etmiş olmasının yanında sosyal medyaya yansıyan paylaşımlarla da fazlasıyla güldürdü. Şimdiyse sizleri Bayern Münih - PSG maçının sosyal medyadaki yansımalarıyla başbaşa bırakıyoruz.

PSG - Bayern Münih maçıyla ilgili sosyal medyadaki komik paylaşımlar

209
22
6
5
4
Emoji İle Tepki Ver
209
22
6
5
4