Beats'in Kablosuz Kulaklığı Powerbeats Pro, Çok Yakında Satışa Çıkıyor

12
2
1
0
0
Uzun zamandır konuşulan Beats'in yeni ve ilk tam olarak kablosuz kulaklığı Powerbeats Pro için olan bekleyiş sona eriyor.

Apple'ın alt markası olan ve genellikle ses odaklı ürünlere yoğunlaşan Beats, Airpods'un sporculalra yönelik modeli olarak bahsedebileceğimiz bir kablosuz kulaklık modelini geçtiğimiz ay içerisinde duyurmuştu. Şimdi ise Betas, Powerbeats Pro adını verdiği kablosuz kulaklık modelini 10 Mayıs tarihinde satışa çıkaracağını açıkladı.

Beats'in kablosuz kulaklığına erkenden sahip olmak isteyen kullanıcılar için ön sipariş seçeneği bulunacak. 3 Mayıs tarihinde 17.00'da (TSİ) başlayacak olan ön siparişte Powerbeats Pro kablosuz kulaklık modeli 250 fiyat etiketiyle alıcılarını bulacak. İlk etapta sadece siyah renk seçeneğine sahip olacak cihaz için yaz aylarına doğru fildişi, yosun ve mavi renk seçenekleri de bulunacak.

Airpods'un 2. jenerasyonunda bulunan ve daha hızlı bağlantı süresi sunmasının yanında pil ömrüne de oldukça katkısı bulunan H1 yongasına sahip olacak olan Powerbeats Pro, Apple cihazlar için "Hey Siri!" sesli asistan aktifleştirme komutunu da destekleyecek. Geçmiş Beats modellerine ve Airpods'a göre daha kaliteli bir ses deneyimi sunacağı belirtilen kulaklık aynı zamanda su geçirmezlik özelliğine de sahip olacak.

Kulaklıkların tek şarj ile 9 saat civarında kullanım sunacağı, taşıma ve aynı zamanda şarj istasyonu olan kutusunda yapılacak olan tam şarj ile toplamda 34 saat kullanım imkanını kullanıcısına sağlayacağı belirtiliyor. Kablosuz şarjı destekleyen bir taşıma kutusuna sahip olmayan Powerbeats Pro, sporculara yönelik olarak üretilen en başarılı kablosuz kulaklık olarak nitelendiriliyor.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/04/29/beats-powerbeats-pro-available-may-10th/
12
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
1
0
0