Beats, Kablosuz Kulaklık Modeli Powerbeats Pro'yu Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

21
10
3
3
0
Beats, yeni kulaklık modeli olan Powerbeats Pro'yu duyurdu. 250 dolar olarak karşımıza çıkacak olan model, mayıs ayında satışa çıkacak.

Ürettiği ürünlerden çok fiyatlarıyla tartışılan Beats, yeni bir kulaklık modelini duyurdu. Daha önce üretilmiş olan 200 dolar değerindeki Powerbeats3 modelinin gelişmi hali yapılmaya çalışılmış. Tamamen kablosuz tasarıma sahip olan Powerbeats Pro, kulak kepçesini saran bir tasarıma sahip. Silikon kulak uçlarına sahip olan modelin ter ve suya karşı dayanıklı olduğu belirtildi. Kullanılmadıkları zaman kutularında şarj edilebilen Powerbeats Pro'nun genel görünümü ise şöyle;

Powerbeats Pro, önceki modellerin haricinde iki nesil H1 chipsete sahip. Bu da kulaklığın, daha hızlı ve daha güçlü bir bağlantı kurması anlamına geliyor. Ayrıca kulaklık, tüm markalar için tasarlandığından markaların asistanlarıyla entegreli çalışabiliyor.

Airpod'larda bulunan ve kulağınızdan çıkardığınızı anlayıp çalmayı durduran özellik Powerbeats Pro'da da bulunuyor. Ayrıca kulaklık, kendi ses kontrollerine sahip. Tam dolu şarjla 9 saate kadar kullanılabilen Powerbeats Pro, Apple'ın kullandığı Lightninng kablo ile şarj oluyor. 4 farklı renk kombinasyonuna sahip modelin mayıs ayında piyasaya çıkması planlanıyor.

Beats, ürünün bir de tanıtım videosunu yayınladı. Powerbeats3'e göre biraz daha keskinleştirilmiş hatlara sahip olan Powerbeats Pro, kullanıcılarından tam not alacak gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/beats_announces_powerbeats_pro_wireless_earphones_with_apple_h1_chip-news-36374.php
21
10
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
21
10
3
3
0