Bir Rockstar Çalışanı, GTA 6'nın Hangi Şehirlerde Geçeceğini Kısmen Açıkladı

151
58
18
14
11
Bir Rockstar çalışanı, çevrimiçi bir şirket değerlendirme platformunda anonim olarak GTA 6'nın hangi şehirlerde geçeceğini açıkladı.

Son haftalarda GTA 6 ile ilgili sızıntılar iyiden iyiye artmış durumda. Rockstar’ın yeni oyunu ile ilgili son sızıntı ise hiç beklenmedik bir platformdan geldi. Herhangi bir şirkete ait eski ya da mevcut çalışanların anonim olarak şirket hakkında değerlendirmede bulunabildiği bir web site olan Glassdoor’da bir Rockstar çalışanı, şirket ile ilgili değerlendirme yazısında GTA 6 ile ilgili ipucu sayılabilecek bir bilgi paylaştı.

Yukarıdaki görselde de görebileceğiniz gibi Rockstar çalışanı, değerlendirme yazısında belirgin bir şekilde akrostiş oluşturmuş. GTA 6 olarak başlayan akrostiş, LS, VC ve LC kısaltmalarıyla devam ediyor. Peki bu kısaltmalar ne anlam ifade ediyor? Daha önceki sızıntıların da söylediği gibi  Los Santos, Vice City ve Liberty City şehirlerini. Bir anlamda Rockstar çalışanı, oyunun bu şehirlerde geçeceğini doğrulamış oluyor.

Glassdoor, bir kişi bir şirket hakkında değerlendirmede bulunmak istediğinde kişinin o şirkette çalıştığını en az iki somut belge ile kanıtlamasını istiyor. Bu nedenle Glassdoor’da yer alan metnin gerçek bir Rockstar çalışanına ait olduğunu kabul edebiliriz. Yine de Rockstar çalışanının vermiş olduğu ipuçları doğru mu yoksa heyecan yaratma amacıyla mı paylaşıldı, şu an için doğrulamak mümkün değil.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/gta-6-playtester-hides-games-secrets-in-online-review/
151
58
18
14
11
Emoji İle Tepki Ver
151
58
18
14
11