Bir YouTuber, Öldürdüğü Kedisinin Videosunu Yayınladı (Video 18+)

677
45
29
15
13
Akatsukito isimli bir YouTube kanalı, kedisini öldürdüğü videoyu YouTube kanalına yükledi. Sosyal medyada büyük tepki toplayan video YouTube tarafından kaldırıldı.

Önemli uyarı: Bu içerikte hayvanlara karşı çarpıcı şiddet ve ölüm tasvirleri bulunmaktadır. Hayvanlara karşı hassas olan kullanıcılarımızın içeriği bu noktadan sonra okumaması önerilir.

Bir YouTuber, geçtiğimiz günlerde sosyal medyayı birbirine karıştıran bir video paylaştı. Videoda yerde kafası kopartılmış bir kedi görüntülenirken arkada kahkaha atan biri yer alıyor. Birçok kişi YouTuber'ın platform üzerinden yasaklanmasını istiyor.

Cumartesi günü videonun belirli bir kısmını Twitter üzerinden paylaşan Destiny isimli kullanıcı, videonun YouTube'a yüklendiğini ve yükleyen kişinin Akatsukito isimli bir kullanıcı olduğunu belirtti. Tweetinde YouTube ekibini de etiketleyen Destiny, şu ifadeleri kullandı:

"Gerçekten iğrenç hissediyorum. Bu YouTuber, önce kedisine eziyet ettiği, sonrasındaysa öldürdüğü bir videoyu YouTube'a yükledi. Gerçekten artık ne diyeceğimi bilemiyorum."

Videodaki görüntüler bulanıklaştırılmış olsa da bir kedinin kanlar içerisinde, hareketsiz bir şekilde yattığı görülebiliyor. Bunun yanı sıra videoyu çeken kişinin kahkahaları da video sırasında duyulabiliyor. Destiny, videosunun sonunda yer alan yazıda "YouTube, lütfen bu adamın kanalını platformunuzdan yasaklayın. Bunu komik bulmayı geçin, yapabilen biri bile midemi bulandırıyor" ifadelerini kullandı.

Hayvan hakları

Yüzlerce kişi bu olay üzerine Destiny'nin tweeti altına yorum yapmaya başladı. @ZamorianMog isimli bir Twitter kullanıcısı, tweetinde "Hayvanlara yapılan eziyete katlanamıyorum. Bazı insanlar hayvanları o kadar da önemsemiyor ancak sizi temin ederim ki kediler yeterli gelmediği zaman bu insanlar başka şeylere eziyet etmek için arayışa koyulacak. Kediler için yapılmıyorsa bile bu adamın başkalarına zarar vermemesi için bir şeyler yapılmaya başlanmalı" ifadelerini kullandı.

Destiny, cumartesi günü attığı bir tweet üzerinden kanalın kapanmadığını, belirtilen videonun kaldırıldığını ancak diğer videoların hâlâ kanalda aktif olduğunu belirtti. Bunların üzerine kanal kapatıldı. Bunun üzerine aynı profil fotoğrafına sahip bir YouTube hesabı tekrardan ortaya çıktı. The Daily Dot'ın ihbarı üzerine YouTube, bu benzerliğin farkına vararak bu kanalı da kapattı.

Kaynak : https://www.dailydot.com/irl/akatsukito-killing-cat-youtube/
677
45
29
15
13
Emoji İle Tepki Ver
677
45
29
15
13