Black Widow Filminde Bir X-Men Karakterinin Yer Aldığı Ortaya Çıktı

46
7
4
3
1
Merakla beklenen Black Widow’da gözlerden kaçan bir sürpriz yumurta, Marvel ve X-Men hayranlarını heyecanlandırdı. X-Men evrenindeki önemli karakterlerden birisinin filmin bir kısmında göründüğü açıklandı.

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde de vizyona giren Black Widow, özellikle Marvel hayranlarının heyecanla beklediği filmlerin başındaydı. Fakat filmi izleyenlerin çok azının fark ettiği bir sürpriz yumurta olduğu açıklandı.

Filmde birkaç sahnede görülen bir karakterin aslında X-Men evreninde oldukça bilinen karakterlerden birisi olduğu açıklandı. Bazı Marvel hayranı bu duruma şaşırsa da çoğu hayran, bunun X-Men ve Marvel Sinematik Evreninin birleştiğinin kanıtı olarak görüyor.

  • Haberin devamında Black Widow ile ilgili Spoiler bulunmaktadır.

Marvel evreninde bir X-Men üyesi

()

Filmin bir bölümünde Alexei, Natasha ve Yelena hapishaneden kaçmaya çalışıyorlar. Hapishanedeki mahkumlardan birini canlandıran Hollandalı aktör Olivier Richters, 2 yıl boyunca karakterinin kim olduğunu saklamaya çalıştığını ve nihayet açıklayabileceğini söyledi.

Geçtiğimiz iki yıldan sonra nihayet söylemenin vakti geldi. Karakterim; Ursa Major. X-Men evrenindeki bir mutant. Ursa Major, Rusya’nın Yenilmezlere cevap niteliğinde kurduğu Winter Guard’ın bir parçası. Özel gücü ise Hulk ile aynı boylarda bir ayıya dönüşmesi” diyen Olivier Richters, karakterinin filmdeki ve çizgi romanlardaki halini de Instagram hesabından paylaştı.

“Karakterimi öğrenince ağladım”

Black Widow'da bir X-Men karakteri

X-Men filmleri her ne kadar resmi olarak duyurulmamış olsa da bu tarz küçük sürprizlerin Marvel filmlerine eklenmesi, yakın zamanda X-Men filmleri hakkında daha çok haber duyacağımız anlamına gelebilir. Gelecekteki bir X-Men – Marvel ortak çalışmasında Ursa’nın büyük rol oynayabileceğini söyleyen Richters, “Karakterimin kim olduğunu öğrendiğimde otel odasında ağlamıştım. Hayatım boyunca en büyük hayalim çizgi roman kahramanı olmaktı. Umarım gelecek dönemde Marvel, Ursa’yı tekrar kullanmaya karar verir ve karakterin gerçek gücünü izleyicilere gösterebiliriz” dedi.

Son Fantastik Dörtlü filminin yarattığı hüsrandan sonra uzun bir süre X-Men cephesinden yeni bir film duyurulmamıştı. Ancak seyircinin tepkisini ölçmek için hazırlanan bu ufak sürprizler, seyircileri o kadar heyecanlandırdı ki yakın zamanda Marvel’dan yeni X-Men filmleri için duyurular görebiliriz.

Olası bir Marvel – X-Men birleşmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlarda belirtmeyi unutmayın.

Kaynak : https://ew.com/movies/black-widow-x-men-easter-egg-ursa-major-instagram/
46
7
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
46
7
4
3
1