Borderlands 3 İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

5
3
3
0
0
13 Eylül'de Epic Games üzerinden satışa çıkarılacak olan Borderlands 3'ün yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda oyunun karakterleri genel anlamda tanıtılıyor.

Oyunseverler tarafından uzunca bir süredir beklenen Borderlands 3 ile ilgili yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda oyundaki karakterlerin tanıtımı yapılırken etkileyici görsel efektler de dikkatlerden kaçmadı.

Gearbox Software tarafından geliştirilen ve çapraz platform desteğine sahip olan birinci şahıs nişancı oyunu Borderlands'ın son üyesi, birkaç senedir zaten oyunseverler taraından merakla bekleniyordu. Paylaşılan bu video, oyunun piyasaya sürülmesine kısa bir süre kala heyecanı iyiden iyiye artırdı.

Geliştirici şirket tarafından yapılan açıklamalarda oyunun 13 Eylül'de Epic Games üzerinden piyasaya sürüleceği bildirilmişti. Bununla birlikte Amozon'un global internet sitesi üzerinden de ön sipariş verilebiliyor. Xbox One ve PlayStation 4 için başlatılan ön sipariş programında, oyunun ücreti de platform ayırt etmeksizin belirlenmiş durumda. Buna göre oyunun standart edition olarak belirlenen sürümü 59.99 dolar (yaklaşık 350 TL), deluxe sürümü ise 79.99 dolar (yaklaşık 460 TL) olarak fiyatlandırıldı. Bununla birlikte oyunun PC sürümleri de ön siparişe açıldı. Doğrudan 2K Store üzerinden ön sipariş verilebilen Borderlands 3'ün de fiyatı oyun konsolları gibi 59.99 dolar (yaklaşık 350 TL) olarak belirlenmiş. Eğer Borderlands 3'ü ön sipariş vererek satın almak isterseniz burada bulunan bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Oyunun yeni tanıtım videosunu ise hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/06/09/borderlands-3-e3-trailer-gameplay/
5
3
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
3
0
0